FARMERI SE GUŠE KOLIKO VONJA: Ovoj cimerki Conjo pred svima demonstrirao kako da skine donji veš i dobro ISTRLJA INTIMNE DELOVE TELA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.10.2024 | 03:30


Nju to uopšte ne dotiče!

Foto: Printscreen Narodna TV
FARMERI SE GUŠE KOLIKO VONJA: Ovoj cimerki Conjo pred svima demonstrirao kako da skine donji veš i dobro ISTRLJA INTIMNE DELOVE TELA (FOTO)

Učesnik "Farme 8" Nikola Jovanović zvani Conjo ne može više da podnese navodni smrad svoje cimerke Sneže Kušadasi, pa je rešio da je prevaspita i pokaže joj kako da se pravilno kupa. 

Foto: Printscreen Narodna TV

Sneža Kušadasi se uopšte ne potresa zbog prozivki

Naime, on je kao i mnogi drugi farmeri primetio da ova rijaliti učesnica ima problem sa higijenom, te se nije snebivao da joj to direktno i kaže.

- Gde se pere, nije se okupala. Ova Kiki je pedantna, svako jutro se kupa kao Kristijan. Skini lepo gaće, pa trljaj - posavetovao joj je Conjo.

- Zato ti imaš urasle dlake - kazala je Kušadasi.

- Hajde ustani i objasni kako se pere p*čka - rekao je Kristijan.

- Video sam ti na gaćama belo pranje. Lepo je istrljaš. Lili kako je ti natrljaš, je l' normalno, ne kao ona - pitao je Conjo.

- Nisam ja radodajka kao ove vaše ribe koje ovde muvate - odbrusila im je Kušadasi.

- Žena se uopšte ne kupa i ne pere - nastavio je Conjo.

- Ti beše voliš žene, što si dopustio Urošu Staniću da te hvata za polni organ pred svima - pokušala je da ga isprovocira Kušadasi.

Foto: Narodna TV

Farmeri i ranije primetili da se Sneža ne kupa

Podsetimo, ovo nije prvi put da se na farmi vodi polemika oko njene nehigijene.

Nedavno su je i cimerke Aleksandra Jakšić i Maria Al Ravašedeh oplele uprvao zbog higijene, na koju su joj više puta skretale pažnju, pošto su primetile da se danima ne kupa.

Ona je bila u kokošinjcu, nije našla za shodno da se okupa. Ja nju pratim od karantina, mi smo bili zajedno u sobi. Ja sam otišla odmah da se tuširam. Prvi, drugi, treći, šest dana (se nije kupala) - prepričala je Maria.

A dobro ona ja tako i ovamo - zaključila je Jakšićeva.

BONUS VIDEO: