HAOS TOKOM NOMINACIJA NA FARMI! Zbog Kiki Star nastala pometnja, učesnici se nisu smirivali!


IZVOR: Republika/ D. L. - 18.10.2024 | 23:45


Pred nominacije na "Farmi 8" farmeri su rešili da razbiju tremu, pa se vesele uz pesmu i igru, a u razbuktaloj atmosferi su i strasti uzavrele, pa je pala i prva prosidba na seoskom imanju.

Foto: Narodna TV
HAOS TOKOM NOMINACIJA NA FARMI! Zbog Kiki Star nastala pometnja, učesnici se nisu smirivali!

Nominacije u rijalitiju Farma 8 su uveliko u toku, Kiki Star i Ognjen Ravić su nominovani, farmeri su brutalno iskreni. Za stolom je bilo poprilično napeto jer je svako ustajao da da svoj sud, te se oko Kiki povela najveća polemika. 

- Ja svoj štapić želim da dam Ognjenu jer vidim da je u velikoj prednosti. Zameram mu samo što malo više ne peva ovde. Kiki je legenda, ne bi za džabe bila star - Kazao je Nikola Đorđević.

Foto: Narodna TV

Haos na Farmi 8 tokom nominacija

 

- Dobra sam sa oboje, ali više vremena provodim sa Ognjenom. Nekada me Kiki uvredi, ali mi je opet draga, šta god treba ja joj pomognem -rekla je Nataša Mićić.

- Zbog toga što Kiki stvarno gotivim, moram Ognjenu da dam štapić - kazala je Aleksandra Babejić.

Foto: instagram.com/k1kistar

Kiki Nikolić

 

- Odmah ću dati štapić Ognjenu. Imao sam predrasude o Kiki Star, po mom mišljenju ona je ovde najrealnija osoba. Nisam primetio da napada ikoga iz čista mira.Mi smo ovde kolektiv, mleko pripada svima nama - kazao je Neca.

- Do juče ti je bila najgora - kazala je Andrea.

Pred nominacije na "Farmi 8" farmeri su rešili da razbiju tremu, pa se vesele uz pesmu i igru, a u razbuktaloj atmosferi su i strasti uzavrele, pa je pala i prva prosidba na seoskom imanju. 

Naime, Predrag Lazić Peca je zaprosio Snežu Kušadasi, iako je sinoć bio akter i prve gej akcije kada se poljubio sa znatno starijim cimerom Nikolom Jovanovićem Conjom.

BONUS VIDEO: