PRODUKCIJA POSLALA ZVANIČNO PISMO: Farma 8 se menja iz korena, usledilo saopštenje šta se dešava!


IZVOR: Republika/O. B. - 20.10.2024 | 18:15


Sneža Kušadasi saznala koliko ima lojalne prijatelje na Farmi!

Foto: Narodna TV
PRODUKCIJA POSLALA ZVANIČNO PISMO: Farma 8 se menja iz korena, usledilo saopštenje šta se dešava!

Sinoć je emisija "Farma" bila ispunjena iznenađenjima, jer je Veselin Radonjić napustio imanje, prenoseći titulu gazde Snežani Kušadasi. Ova promena sigurno će uneti novu dinamiku u svakodnevni život farmera, a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se Snežana snaći u novoj ulozi.

Nakon što je preuzela ulogu gazde, Snežana Kušadasi se obratila farmerima, naglašavajući da se trudi da ih sve zadovolji. Ova odlučnost je izazvala različite reakcije među farmerima, a posebno je zanimljivo bilo videti kako će se odvijati odnos između Sneže i Aleksandre Jakšić. POGLEDAJ GALERIJU


Sneža je najavila da će večeras biti određeno ko će biti sluga, što je dodatno unelo napetost među farmerima. Ova situacija sigurno će izazvati različite reakcije i spekulacije među učesnicima, a publika sa nestrpljenjem očekuje ishod ove neizvesnosti.

Nakon što je Sneža preuzela ulogu gazde, reakcije među farmerima su bile raznolike. Dok su neki izrazili sumnju u njenu sposobnost da obavlja tu ulogu, drugi su bili spremni da sarađuju s njom. Ova dinamika unosi dodatnu napetost u svakodnevni život na imanju, a publika sa zanimanjem prati razvoj događaja.

Foto: Narodna TV

Farmeri saznali ko je novi gazda

 


Snežanin novi položaj donosi sa sobom brojne promene i izazove, a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se sve odvijati u narednim danima na imanju "Farme".

BONUS VIDEO: