NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ: Izbio HAOS na Farmi, OVO ne sme da sazna!


IZVOR: Republika/O. B. - 20.10.2024 | 19:15


Takmičari se urotili protiv Jelene Golubović na Farmi!

Foto: Printscreen Narodna TV
NAPADNUTA JELENA GOLUBOVIĆ: Izbio HAOS na Farmi, OVO ne sme da sazna!

U rijaliti šou "Farma 8", Kristijan Golubović, Boža Džons i Sneža Kušadasi su se udružili kako bi prokomentarisali ponašanje ukućana i njihov lopovluk. Kristijan je posebno istakao svoje nezadovoljstvo Jelenom Golubović, koju je opisao kao "duplu pobednicu" čije ponašanje ne doprinosi zajednici. Boža se složio, ističući da Jelena samo iritira druge ukućane, dok je Sneža dodala da se Jelena uglavnom svadja, umesto da pokazuje neku akciju. POGLEDAJ GALERIJU


Jasno je da postoji neslaganje između Kristijana, Bože i Sneže sa jedne strane, i Jelene Golubović sa druge strane. Kritike na račun Jelene Golubović sežu sve do njenog prethodnog učešća u rijaliti programima, a sada se ova tema ponovo aktuelizovala u "Farma 8".

- Jelena Golubović, ne znam kako se tako ponaša kao dupla pobednica - kazao je Kristijan.

- Ona po meni ništa ne doprinosi - rekao je Boža.

Foto: Narodna TV

Sneža Kušadasi i Boža Džons ogovaraju u Farmi

 

- Ma ništa, ona samo iritira dvoje troje, oni je pljuju na isti način, oni joj odgovaraju na isti način, dosadna je - rekao je Kristijan.

- Ona se samo svađa - rekao je Boža.

- Aj nešto novo, neku akciju. Statična baba, dislociran kuk. Ja hvalila tebe,ja ovo ja ono... Ja se trudim da opravdam ono za šta su me pozvali. Koji je tvoj šou, što se svađaš sa Snežom.

-To ti kažem - kazala je Sneža.

- Ali bukvalno - rekao je Boža.

Foto: Narodna TV

Sneža Kušadasi i Boža Džons ogovaraju u Farmi

 

Iako su izražene kritike na račun Jelene Golubović, čini se da Kristijan, Boža i Sneža žele da ona pokaže neku akciju i promeni svoje ponašanje. Ovo ukazuje na to da postoji određena dinamika među ukućanima, gde se očekuje da svako doprinese zajednici na određeni način.

BONUS VIDEO: