OBEZBEĐENJE ULETELO NA FARMU ZBOG MAKLJAŽE! Jedva sprečena totalna KATASTROFA, Kristijan besan kao ris!


IZVOR: Republika/M. I. - 22.10.2024 | 13:15


Ukućani su napravili haos zbog krađe na imanju.

Foto: Printscreen Narodna TV
OBEZBEĐENJE ULETELO NA FARMU ZBOG MAKLJAŽE! Jedva sprečena totalna KATASTROFA, Kristijan besan kao ris!

Nakon nedavnog haosa na "Farmi 8" i krađe na sastanku, Kristijan Golubović i Sneža Kušadasi su odlučili da hitno reaguju. Na sastanku je došlo do brutalne rasprave između Bože Džonsa, Pece Lazića i Nikole Lakića, koja je kulminirala fizičkim sukobom. Obezbeđenje je moralo da reaguje kako bi smirilo situaciju.

Golubović i Kušadasi su oštro osudili nasilnu krađu koja se dogodila tokom sastanka. Oni su zajedno sazvali hitan sastanak kako bi rešili ovaj problem i upozorili da će preduzeti mere ukoliko se ukradene stvari ne vrate. POGLEDAJ GALERIJU

Sastanak je bio obeležen žestokom raspravom između nekih od prisutnih, a situacija je eskalirala do tačke kada su se Božo Džons, Peca Lazić i Nikola Lakić fizički sukobili. Ova nezgoda je izazvala veliku pažnju i zahtevala hitnu intervenciju obezbeđenja.

Nakon što je sukob izbio, obezbeđenje je brzo intervenisalo kako bi smirilo tenzije i sprečilo dalje incidente. Njihova brza reakcija je doprinela tome da se situacija ne dalje eskalira.Nakon haosa oko namirnica, Kristijan Golubović je zajedno sa Jelenom, Dušicom i gazdaricom pobrojao šta je sve pokradeno, i ko je krao na imanju.

- Je l' se zna ko je krao? - pitala je Jelena.

- Pričaću ja sa njima - rekla je Sneža.

- Koji su to mozgovi? - besnela je Jelena.

- Razotkriće se sami - rekla je Dušica.

- Ja njih shvatam, ali bato... Oni nemaju ni za tri, četiri dana - dodao je Kristijan.

BONUS VIDEO: