RUSVAJ NA FARMI! Aleksandra napravila HAOS kada je saznala šta joj je Peca rekao - dozlogridlo joj!


IZVOR: Republika/O. B. - 22.10.2024 | 22:15


Peca Lazić ne može da dođe sebi!

Foto: Narodna TV
RUSVAJ NA FARMI! Aleksandra napravila HAOS kada je saznala šta joj je Peca rekao - dozlogridlo joj!

U večerašnjoj epizodi rijalitija "Farma 8", atmosfera je ponovo uzavrela zbog emotivnog sukoba između Predraga Lazića i Aleksandre Babejić. Ovaj put, sukob je eskalirao zbog Aleksandrinog privatnog života, koji je izazvao veliku tenziju među učesnicima.

Aleksandra Babejić je u rijaliti ušla sa teškom životnom pričom, koja je ostavila dubok trag na njoj. Međutim, Peca, kao njen potencijalni emotivni partner, odbio je da poveruje u njenu priču i pruži joj podršku koja joj je bila preko potrebna. Ova situacija je dovela do brojnih nesuglasica između njih dvoje, koje su kulminirale u večerašnjem incidentu.

Foto: Narodna TV

Peca Lazić Farma 8

 

- Meni si danas rekao da gazim preko svojih, da bih prodala svoje. Meni kojsa sam dala sve za svoje. Da je moj otac živ glava bi ti otišla -vikala je Aleksandra.

- Da ali hipotetički -pravdao se Peca.

- Ne bih prodala oca i majku, je l' voliš ti mene? -pitao je Peca.

- Neću da ti odgovorim -rekla je Aleksandra.

- Ako sam ja tebi drag što me vređaš na sve načine koji me ovi moroni vređaju -rekao je Peca.

Foto: Narodna TV

Peca Lazić Farma 8

 

- Što ti mene vređaš? -pitala je Aleksandra.

- Ja tebe zovem sovice -pravdao se Peca.

- Ti si trebao ono veče da budeš iz mene i da kažeš iako misliš trebao si zadržati za sebe. Meni si u lice rekao da foliram -vikala je Aleksandra na Pecu.

Ovaj neočekivani potez izazvao je šok među ostalim učesnicima rijalitija, ali i kod publike koja prati ovaj šou. Pitanje je kako će se ova situacija odraziti na dalji tok događaja u Farmi 8 i da li će Peca i Aleksandra uspeti da prevaziđu svoje nesuglasice.

BONUS VIDEO: