ŠOK, NOVI UČESNICI STIGLI NA VELELEPNO IMANJE U ŠIMANOVCIMA! Gazda Proka izveo stare takmičare, EVO KOGA ĆEMO GLEDATI od sada na "Farmi"!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 25.10.2024 | 18:45


Šokatno iznenađenje za sve!

Foto: Farma Official/Youtube.com
ŠOK, NOVI UČESNICI STIGLI NA VELELEPNO IMANJE U ŠIMANOVCIMA! Gazda Proka izveo stare takmičare, EVO KOGA ĆEMO GLEDATI od sada na "Farmi"!

Tokom dana, gazda Proka je podelio zadatke farmerima na imanju i pohvalio one koji su već odrađeni. Kao nagradu, takmičari rijalitija "Farma" su dobili priliku da istovare prikolicu i da podele hranu u štali, kao i da se pobrinu za ovce.

- Idemo svi napolje da vam dam nagradu. Hajde dečaci da se istovari ova prikolica -rekao je Proka pa ih uputio napolje. POGLEDAJ GALERIJU

- Polako, prvo hranu, nosite sve u štalu, Ujutru jedna kofa crna da se podeli ovde u ovu hranilicu za ovce - objasnio im je Proka šta treba da rade.

- Je l' ima dobrovoljaca? Boža i Aleksandra se javljaju da brinu o ovcama - rekla je gazadarica.

Boža i Aleksandra su se odmah javili da preuzmu brigu o ovcama, dok je ostatak ekipe marljivo radio na raspodeli hrane.

Radna atmosfera na imanju

Atmosfera na imanju Prokinog gazdinstva bila je radna i puna entuzijazma. Farmeri su pokazali svoju predanost poslu i spremnost da se uhvate u koštac sa svakim zadatkom koji im je poveren. Gazda Proka je znao da ceni njihov trud i nije štedeo reči hvale.

Unapređenje uslova za životinje

Nagrada koju su farmeri dobili nije samo simboličnog karaktera, već predstavlja i konkretan korak ka unapređenju uslova za životinje na imanju. Podela hrane u štali i briga o ovcama su važni aspekti poslovanja na farmi, a farmeri su pokazali spremnost da preuzmu odgovornost za dobrobit životinja.

Timski rad i solidarnost

Kroz video-prilog koji je snimljen, može se primetiti timski duh među farmerima, kao i solidarnost u obavljanju svakodnevnih poslova na imanju. Svaki zadatak je pažljivo obavljen, uz uzajamnu podršku i saradnju među članovima ekipe.

Zadovoljstvo farmera

Nagrada koju su farmeri dobili od gazde Proke pokazala se kao izuzetno motivišuća i doprinela je osećaju zadovoljstva među farmerima. Njihova posvećenost poslu je nagrađena na pravi način, što ih je dodatno podstaklo da nastave sa istim entuzijazmom i predanošću.

Uz podršku i vođstvo gazde Proke, farmeri na imanju su nastavili da ostvaruju pozitivne rezultate i unapređuju uslove za rad i životinja. Njihov trud i radna etika su ključni faktori uspeha ovog gazdinstva koje već osmu sezonu nalazi put do srca auditorijuma.

BONUS VIDEO: