BOŽA DŽONS OTRČAO KOD KRISTIJANA, PA MU JEDNU STVAR PRIZNAO! Golubović odmah skočio da deli savet, evo kako se završilo!


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.10.2024 | 11:45


Inače, učesnik rijalitija Farma 8 Kristijan Golubović jutros je doživeo nervni slom zbog nehigijene ostalih učesnika, pa je odmah počeo da skače, viče i lomi po imanju.

Foto: Narodna TV
BOŽA DŽONS OTRČAO KOD KRISTIJANA, PA MU JEDNU STVAR PRIZNAO! Golubović odmah skočio da deli savet, evo kako se završilo!

Učesnik rijalitija Farma 8 Boža Džons se požalio Kristijanu Goluboviću na ljubavne probleme koje ima sa Elenom Petrović. Oni su razgovarali u dvorištu, pa je Krile počeo da deli mudre savete.

- Ona te radi i to je tvoj problem - rekao je Kristijan.

- Šta misliš da li će ona trčati za mnom ovde? -pitao je Boža.

- Sve što je dobro za rijaliti, ona će pokušati. Govorim ti kao sinu, a ne kao bratu -rekao je Kristijan.

- Znam - rekao je Boža.

Foto: Narodna TV

Kristijan Golubović i Boža Džons

 

- Međutim, ona nije iskrena. Ne može jedan dan da ti kaže ped**u, a sutra druga priča. Ne sme sebi pre vaše veze da dozvoli neke stvari, time ti ranjava srce - rekao je Kristijan.

- Kako ja njoj sutra da verujem da me neće prodati? - pitao je Boža.

Inače, učesnik rijalitija Farma 8 Kristijan Golubović jutros je doživeo nervni slom zbog nehigijene ostalih učesnika, pa je odmah počeo da skače, viče i lomi po imanju sve što mu je palo pod ruku. 

Čoveče mora pod konac sve, a pogledaj tebe, sa prslukom u krevetu - rekao je Kristijan.

- Pa hladno mi je - rekla je Nataša.

Foto: Narodna TV

Kristijan Golubović

 

- Prsluk ti je za dnevnu, noćnu, svečanu priliku. Ja sam samo u rijalitiju gledao da devojka spava u haljini i sa šminkom ispod ćebeta. Kao bio je after, tačno bih uzeo ekser i ukucao joj u petu - rekao je Kristijan.

Strašno - rekao je Sale.

- Pogledaj gde spavamo i šta udišemo. Pogledaj, ovaj je uzeo daske za moju ogradu i ukucao u krevet. Ovde može slon da stoji - rekao je Kristijan i popeo se na krevet krenuvši da pravi haos i lom.

BONUS VIDEO: