KRISTIJAN PRIGRLIO CIMERKU I NE PUŠTA! Hit scene na Farmi, sad svi čekaju reakciju njegove partnerke napolju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 26.10.2024 | 14:45


Da li će Kristina zažmuriti na ovaj naočigled bezazlen kontakt njenog muža i mlađe cimerke ili će mu opasno zameriti, ostaje da se vidi.

Foto: Narodna TV
KRISTIJAN PRIGRLIO CIMERKU I NE PUŠTA! Hit scene na Farmi, sad svi čekaju reakciju njegove partnerke napolju!

Učesnik rijalitija Kristijan Golubović i ostali takmičari na "Farmi 8" su sedeli i ćaskali ispred gazdine kuće na imanju, pa je Krile u jednom trenutku imao pune ruke posla. Naime, u jednom trenutku, Kristijan je primetio da Nataša Mićić ima probleme sa bolovima u leđima, te je odlučio da joj pomogne.

Naime, on je ustao i počeo da je masira kako bi joj olakšao, a ona se nije bunila, već je skinula majicu i prepustila se ugođaju.

Foto: Narodna TV

Kristijan pomaže cimerki sa bolovima u vratu

 

Da li će Kristina zažmuriti na ovaj naočigled bezazlen kontakt njenog muža i mlađe cimerke ili će mu opasno zameriti, ostaje nam da vidimo.

Inače, podsetimo, u rijalitiju se često dešavaju neočekivani obrti, a jedan od njih je i činjenica da učesnica Aleksandra Jakšić ne krije simpatije prema Kristijanu Goluboviću, koji je već zauzet. Aleksandra aktivno komunicira s Kristijanom, dajući mu uputstva i sugestije, dok on poslušno reaguje na njene zahteve.

Foto: Narodna TV

Kristijan pomaže cimerki sa bolovima u vratu

 

Aleksandra i Kristijan su se angažovali danas u kuhinji, gde ona daje instrukcije o tome kako bi trebalo da se završi određeni zadatak. Ova neobična saradnja izaziva pažnju gledalaca, jer se može primetiti da postoji određena dinamika između njih dvoje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Narodna TV

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

Ova situacija budi znatiželju javnosti zbog činjenice da je Kristijan već u vezi, dok se Aleksandra naizgled trudi da bude što bliže njemu. Njihova interakcija privlači pažnju, a gledaoci s nestrpljenjem iščekuju kako će se ova neobična dinamika dalje razvijati.

BONUS VIDEO: