IZBIO HAOS NA FARMI! Jelena Golubović doživela POMRAČENJE, ovakvu je nikada niste videli!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.10.2024 | 21:15


Jelena Golubović održala čas mode!

Foto: Narodna TV
IZBIO HAOS NA FARMI! Jelena Golubović doživela POMRAČENJE, ovakvu je nikada niste videli!

Jelena Golubović i Aleksandra Jakšić su ponovo u središtu pažnje javnosti zbog svojih učestalih prepucavanja. Ovoga puta, njihov sukob se vodio oko detalja vezanih za modu i lične prozivke.

Jelena je istakla svoje viđenje "nepisanih pravila" mode, naglašavajući važnost usklađivanja dužine haljine sa izrezom. Takođe, istakla je značaj kombinovanja boja i stila, ocrtavajući svoj stav o eleganciji i stilskom izražavanju.

Foto: Narodna TV

Jelena Golubović Farma 8

 

- Šta ima njoj Čupka da povlači haljinu, kada sam joj ja namestila dužinu. Ja joj kažem tako ti je dopičnjak. Ili obučeš dekolte a dugačko, ili gore zakopčano a dole minić.To su nepisana pravila. Kao što su dve boje suva elegancija, do treće se toleriše. Ti možeš da se obučeš kao klovn, ko ti brani. Ona je ta koja je izašla iz mog kreveta, pomerila ovu ešarpu - rekla je Jelena.

- Možda zbog cveća, stavila ti cveće, pogledaj - rekla je Lili.

- Lili, pogledaj širinu ešarpe, stajala je ovako. Kakve veze ima cveće koje je stajalo na sredini - rekla je Jelena.

- Da - rekla je Lili.

Foto: Narodna TV

Jelena Golubović Farma 8

 

Sukob između Jelene i Aleksandre dostigao je tačku kada su se raspravljale o sitnicama poput širine ešarpe i postavljene dekoracije. Ova neobična fokusiranost na detalje dodatno je produbila njihov sukob, dajući mu dodatnu dimenziju i dramatičnost.

- Ajde da šetaš, nemoj sedeti tu...- rekla je Aleksandra Jakšić.

- Ajde Aleksandra odj*bi od mene. Ne diram te, ne obraćam ti se. Prekidaš mi razgovor sa Lili - rekla je Jelena.- Vidiš da je smaraš - rekla je Jelena. - Džabe vam, mene Lili voli najviše od svih vas - rekla je Aleksandra. - Pa nisam sigurna - rekla je Jelena.

Učestalo obraćanje Lili tokom njihovog sukoba ukazuje na pokušaj da se privuče podrška ili da se stvori savez na njenom tlu. Ova dinamika dodaje novu dimenziju sukobu, stvarajući kompleksnu mrežu odnosa unutar same rasprave.

BONUS VIDEO: