UDARILA MU NA SUPRUGU ZA NAJSVETIJI ŽENSKI DAN! Kristijan Golubović raskalašnoj farmerki odgovorom ZAPEČATIO BUDUĆNOST: "Danas je Sveta Petka"!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 27.10.2024 | 12:15


Učesnica koja već neko vreme pokušava da postane interesna sfera rijaliti gromade izabrala pogrešan trenutak!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić, Shutterstock, Wikipedia
UDARILA MU NA SUPRUGU ZA NAJSVETIJI ŽENSKI DAN! Kristijan Golubović raskalašnoj farmerki odgovorom ZAPEČATIO BUDUĆNOST: "Danas je Sveta Petka"!

Aleksandra Jakšić, koja je poznata po svom duhovitom i pomalo provokativnom ponašanju, odlučila je da se obrati Kristijanu Goluboviću i njegovom prijatelju Conji s neobičnom molbom. Naime, obratila im se s idejom o jednom zadatku koji joj je postavila voditeljka. Na početku razgovora, Aleksandra je primetila da neverovatno podseća na Kristijanovu partnerku, Kristinu, što je izazvalo osmeh na Kristijanovom licu.- Rekla mi je voditeljka da užasno lićim na tvoju Kristinu -rekla je Aleksandra.

Foto: Farma Official/Youtube.com

Aleksandra Jakšić i Kristijan Golubović

- Samo je ona 300 puta lepša od tebe - rekao je Kristijan.

- Pa to po tvom -rekla je Aleksandra.

U tom trenutku, Conjo se uključio u razgovor i rekao: "Ali ima lika," aludirajući na to kako se njihova interakcija može pretvoriti u zanimljivu situaciju. Aleksandra je iskoristila priliku i predstavila svoja razmišljanja o zadatku koji bi im omogućio da se zabave. 

- Slušajte, da li se vi slažete, ovi momci su svi pristali, da danas pola sata ovde zajedno cepate drva u pantalonama, a gore da budete goli. To mi je zadatak da dobijem farbu - rekla je Aleksandra.

Foto: instagram.com/kristina_spalevic

Kristina i Kristijan

Međutim, Kristijan je bio pomalo skeptičan, uzimajući u obzir spoljni faktor. "Može, ali danas je Sveta Petka," rekao je, naglašavajući veliki oblik poštovanja prema tradiciji. Aleksandra je brzo odgovorila brzo:

- Ko želi može biti u boksericama - rekla je Aleksandra.

- Ali Conjo mora biti u tangama - rekao je Conjo.