HITNO STIGAO U ŠIMANOVCE! Bivši zadrugar se pojavio na KAPIJI, sve je spremno za menjaje TOKA RIJLITIJA!


IZVOR: Republika/O. B. - 27.10.2024 | 14:15


Neca Lazić izazvao lavinu komentara!

Foto: Youtube Printscreen/ Balkan Novosti
HITNO STIGAO U ŠIMANOVCE! Bivši zadrugar se pojavio na KAPIJI, sve je spremno za menjaje TOKA RIJLITIJA!

U jednom potezu koji je izazvao pažnju javnosti, Neća Lazić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", posetio je selo Šimanovce kako bi bratu Peci Laziću doneo posluženje za slavu. Ovaj gest postao je još zanimljiviji s obzirom na to da se Peca trenutno nalazi u rijalitiju "Farma 8" i nije mogao prisustvovati porodičnoj proslavi.

Neća Lazić je sa porodicom stigao u Šimanovce noseći slavski kolač i ostala tradicionalna jela koja su pripremljena za ovaj svečani dan. Ovaj gest podrške bratu Peci, koji se trenutno takmiči u rijalitiju, izazvao je veliku pažnju javnosti i pokazao da porodična podrška ne poznaje granice, čak ni kada je reč o rijaliti programima. POGLEDAJ GALERIJU


Dolazak Neće Lazića u Šimanovce nije prošao neprimećeno, a fotografije porodičnog okupljanja brzo su se proširile društvenim mrežama, izazivajući lavinu komentara i reakcija fanova. Mnogi su istakli da je ovo lep primer podrške i porodičnog jedinstva, te su uputili reči podrške Peći u daljem takmičenju.

Peca Lazić, poznat po svom učešću u prethodnim sezona rijalitija, trenutno se takmiči u popularnom šou programu "Farma 8". Njegovo odsustvo sa porodične slave nije sprečilo porodicu da mu pruži podršku na najbolji mogući način, a Nećin dolazak samo je potvrdio snažnu povezanost među članovima porodice Lazić.

Ovaj događaj pokazao je da porodična ljubav i podrška idu iznad svih okolnosti, pa čak i kada je reč o učešću u rijaliti programima. Peca Lazić može biti siguran u to da mu je porodica uvek uz njega, kako na farmi, tako i van nje.

BOONUS VIDEO: