RUSKI VIDOVNJAK TVRDI DA ĆE OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA POTČINITI SVET: Strpljivo će osvojiti sve pred sobom!


IZVOR: Nevena Jakovljević - 06.06.2024 | 08:00


Tvrdi da su ova tri horoskopska znaka sposobna za sve.

Foto: Shutterstock
RUSKI VIDOVNJAK TVRDI DA ĆE OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA POTČINITI SVET: Strpljivo će osvojiti sve pred sobom!

Eugenija Davitašvili, vidovnjakinja koja je zadivila mnoge svojim proročanstvima i isceliteljskim sposobnostima, ostavila je dubok trag u svetu ezoterije. Njena tvrdnja o tri posebna horoskopska znaka koji mogu osvojiti svet izazvala je veliko interesovanje i proučavanje među zaljubljenicima u astrologiju.

Ovan - voz smrti i zanimljivi trikovi

Ovnovi, prema Eugenijinim rečima, bili su poput "voza smrti" zbog svog želje da postignu sve odjednom, uprkos realnosti. Njihova otvorenost, iskrenost i spremnost na žrtvu da bi postigli svoje ciljeve bili su ključni faktori koji su ih izdvajali. Njihovi zanimljivi trikovi i spremnost da ih primene činili su ih uvek intrigantnim.

Lav - grabljivac koji zna da čeka

Eugenija je primetila da Lavovi poseduju izuzetnu sposobnost čekanja i strateškog planiranja. Njihova doslednost u očekivanju pravog trenutka za akciju, kao i upornost u ostvarivanju ciljeva, bili su impresivni. Njihova sposobnost da preuzmu kontrolu nad sobom i ne odustanu činila ih je zaista neverovatnim, piše Atma.

Foto: shutterstock

Eugenija je primetila da Lavovi poseduju izuzetnu sposobnost čekanja i strateškog planiranja


Ribe - tihe, ali moćne

Iako su Ribe često podcenjivane, Eugenija je isticala da one brzo savladavaju svako novo okruženje i izbegavaju sukobe, krećući se ka svojim ciljevima bez prepreka. Njihova sposobnost prilagođavanja i mirnog kretanja ka ostvarenju ciljeva bila je fascinantna.

BONUS VIDEO: