DOLAZI PUN MESEC U JARCU: Četiri znaka očekuju velike promene!


IZVOR: Republika - 20.06.2024 | 08:00


Pun Mesec koji se očekuje 22. juna donosi astrološki aspekt koji će imati uticaj na sve znakove Zodijaka, sa posebnim naglaskom na Jarčeve, Ovnove, Vage i Rakove.

Foto: Shutterstock
DOLAZI PUN MESEC U JARCU: Četiri znaka očekuju velike promene!

Ovaj Mesec se naziva "Mesec jagode" i biće u desetom horoskopskom znaku, Jarcu.

Očekuje se da će doneti pojačan osećaj odgovornosti i produktivnosti, te vreme za fokusiranje na karijeru i lične aspiracije.

Planetarni uticaj i retrogradnost Saturna

Uoči punog Meseca, važno je napomenuti da će planetarni vladar Jarca, Saturn, biti retrogradan u Ribama nekoliko dana kasnije. Ovo će ovaj period učiniti moćnim vremenom za razmatranje zrelijeg i odgovornijeg pristupa životu.

Simbolika punog Meseca jagode

U nekim duhovnim tradicijama, Mesec jagode se smatra simbolom ljubavi i prosperiteta, te vreme je da se uživa u slatkoći života i poveže sa ljubavlju i obiljem. Ovaj Mesec može podstaći izražavanje saosećanja prema sebi i drugima, dok se aktivno prate lični planovi.

Foto: Shuttterstock

Horoskop

Uticaj na horoskopske znakove

Pun Mesec u Jarcu najviše će osetiti Jarčevi, Ovan, Rakovi i Vage. Savetuje se preispitivanje životnih prioriteta i izbegavanje donošenja odluka u afektu. Očekuje se period koji donosi velike promene na poslu, mogućnost promene posla ili pozicije na radnom mestu.

Pun Mesec jagode u znaku Jarca nosi sa sobom značajan uticaj na emotivnu, duhovnu i poslovnu sferu života. Ovaj period može biti vreme razmišljanja, transformacije i promena, te je važno fokusirati se na praktične korake ka ostvarenju ciljeva i odgovornom pristupu životu.

BONUS VIDEO: