HOROSKOP ZA NEDELJU 16. JUN! Jarci - dobijate važnu vest, Blizanci - zaljubljujete se!


IZVOR: Republika - 16.06.2024 | 00:01


Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA NEDELJU 16. JUN! Jarci - dobijate važnu vest, Blizanci - zaljubljujete se!

Ribe, ovaj period vam donosi uspeh u kreativnim zanimanjima, uslužnim delatnostima i zdravstvu. Finansijski povoljan period. Vodolije, nije preporučljivo da ulazite u rizične investicije danas, a dokumente koje potpisujete dobro pročitajte. Jarci, obnovićete saradnju s nekim saradnicima s kojima ste ranije veoma dobro poslovali. Čekaju vas bitne vesti. Strelci, rasporedite obaveze i uključite sve članove tima. U suprotnom, problem može biti probijanje roka. Škorpije, osećate da ste pod pritiskom posla i uskoro morate nešto da menjate. Vaši odlični rezultati biće adekvatno nagrađeni. Vage, ukoliko načinite mudre poteze, predstoji vam napredak na finansijskom planu. Mogućnost dodatnog izvora prihoda.

Device, osoba s kojom ste se nedavno upoznali ne izbija vam iz misli. Uskoro sledi susret i zbližavanje. Lavovi, razočarala vas je osoba s kojom ste počeli da se viđate. Niste znali njenu tamnu stranu. Rakovi, partner se ponaša pomalo čudno i deluje odsutno, preispitujete se šta je moglo da dovede do toga. Blizanci, očekuje vas poznanstvo s veoma privlačnom osobom i to preko društvenih mreža. Zaljubljujete se. Bikovi, ovaj dan proći će u znaku uzbudljivog susreta s atraktivnom osobom koju znate preko društvenih mreža. Ovnovi, slobodnima predstoji obnavljanje veze s bivšom simpatijom. Možete se odlučiti za paralelnu vezu.

Što se zdravlja tiče, Škorpije će mučiti glavobolja, Vodolijama je potreban odmor...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video