(RECEPT) Najsočniji ručak iz rerne: Piletina punjena kajmakom i spanaćem!


IZVOR: mytastypot.com, Republika - 09.10.2020 | 12:30


Recept koji će vam svi tražiti!

Foto: youtube.com/My Tasty Pot

Foto: Ilustracija

Ako ne želite da provedete puno vremena u kuhinji onda je ovo idealan recept za vas.

Sastojci:

  • 3 parčeta pilećeg belog mesa
  • maslinovo ulje
  • dimljena paprika
  • beli luk
  • so, biber

 

 
$bp("Brid_02244296", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"226"});

 

Za punjenje:

  • 150 g A la kajmak (ili sirko)
  • 1 kašika majoneza
  • šaka spanaća
  • biber, so
  • parmezan
  • beli luk

Foto: Photo by Dane Deaner on Unsplash

Foto: Ilustracija

Priprema:

Preko belog mesa prelijte maslinovo ulje, začine i dobro sve utrljajte. Zatim meso rasecite na pola, ali ne do kraja, formirajući džep. Sve sastojke za punjenje pomešajte i napunite džepove. Meso stavite u staklenu posudu koju ste prethodno namazali puterom (ili maslinovim uljem). Stavite u rernu na 200°C na 25-30 minuta.

Prijatno!