(RECEPT) ŠNICLE U SOSU U RERNI: Sočna piletina ili svinjetina sa grčkim jogurtom
IZVOR: Republika - 21.10.2020 | 08:58
Ovaj recept ćete prosto obožavati. Fantastične šnicle sa grčkim jogurtom zapečene u rerni. Sami izaberite da li ćete da koristite svinjsko ili pileće meso, u oba slučaja ukus je fantastičan.
Sastojci:
- 2 luka
- 3 šnicle (pileće ili svinjske)
- 1 paradajz
- so biber senf
- 2 čena belog luka
- 100 gr kačkavalja
- 100 ml grčkog jogurta
Priprema:
U podmazan pleh, stavite kolutove luka debljine 1 cm, pa dodajte šnicle.
Posolite i pobiberite, dodajte senf preko mesa i kolutove paradajza.
Pospite sve seckanim belim lukom, dodajte rendani kačkavalj i grčki jogurt.
Pecite 45 minuta na 180 stepeni Celzijusa.
Prijatno!