BOLJE I OD GIBANICE: Topi se koliko je SOČNA, jedna namirnica deset puta poboljšava ukus!


IZVOR: M.O. - 21.06.2023 | 10:20


Ako vam je dosta istih ukusa, vreme je da probate ovu gibanicu!

Foto: YouTube/ SOS Kuhinja/Kitchen
BOLJE I OD GIBANICE: Topi se koliko je SOČNA, jedna namirnica deset puta poboljšava ukus!

Potrebno je:

  • 2 jaja
  • 150 g sira
  • 200 ml jogurta
  • malo ulja
  • 100 g rendane salame
  • malo listova kačkavalja
  • hleb

Foto: YouTube/ SOS Kuhinja/Kitchen

 

Priprema:

Sir izdrobiti i izmutiti sa jajima. Dodati jogurt, malo ulja i rendanu salamu. Sve izjednačiti. Pleh obložiti pek-papirom i svako parče umoćiti u smesu sa jedne i druge strane. Ređati u podmazan pleh.Mnogi praktikuju tehniku ređanja u rolnice, a sam kačavalj staviti prvo na koru a zatim dodati nadev. Peći na 220 stepeni C oko 20 minuta. Prijatno!

BONUS VIDEO: