PROTEINSKI HLEB BEZ ŠEĆERA: Dugo drži sitim, NEMA belog brašna, a svež je nekoliko dana!


IZVOR: N.J. - 16.09.2023 | 13:00


Ko je odlučio da se malo zdravije hrani mora spremiti hleb po ovom receptu!

Foto: shutterstock
PROTEINSKI HLEB BEZ ŠEĆERA: Dugo drži sitim, NEMA belog brašna, a svež je nekoliko dana!

Proteinski hleb odličan je uz neki zdrav namaz, sendvič ili kao dodatak jelu. Spremite ga po ovom jednostavnom receptu i oduševite ukućane.

Potrebno je:

Tri jajeta
250 grama ovsenih pahuljica
500 grama mladog ili nemasnog sira
Jedan prašak za pecivo
Dve kašike maslinovog ulja
So po ukusu
Semenke (lan, bundeva, suncokret...)

Foto: pexels.com

Integralni hleb

Priprema:

Sastojci se promešaju i sipaju u kalup za pečenje. Prethodno u kalup za pečenje stavite papir za pečenje koji možete malo pokvasiti da biste dobili oblik. Izlijte smesu, pospite preko semenke. Rernu zagrejati na 180 stepeni i peći 40 minuta kada se zagreje, objašnjava na Instagramu Ivana Đurović, koja inače pomaže ženama da poboljšaju kvalilet života.

BONUS VIDEO: