ZBOG DETALJA NA TELU SVOJE ZGODNE SUPRUGE VIŠE NIKAD NIJE HTEO DA IMA ODNOSE SA NJOM: Svi u NEVERICI posmatraju šta ovaj čovek radi


IZVOR: Republika - 09.12.2023 | 22:30


Razlog će vas ostaviti bez teksta.

Foto: Shuttestock
ZBOG DETALJA NA TELU SVOJE ZGODNE SUPRUGE VIŠE NIKAD NIJE HTEO DA IMA ODNOSE SA NJOM: Svi u NEVERICI posmatraju šta ovaj čovek radi

Suočen sa problemima u braku, jedan muškarac je potražio savet u kultnoj rubrici "Draga Dajdre" u britanskom magazinu "The Sun". On je otvoreno priznao da je počeo da vara svoju suprugu, a razlog za to je njegovo mišljenje da mu supruga više nije privlačna. On je opisao svoju suprugu kao mršavu i ispijenu, sa tvrdim mišićima i opsednutu teretanom, dok je on kao fotograf za magazin uživao u radu sa plus sajz modelima, opisujući ih kao zadovoljne svojom građom.

Unutrašnji sukob i krivica

Muškarac je opisao kako je upao u zamku varanja sa dve plus sajz manekenke, opisujući njihova tela kao fantastična, sa mekanom kožom i ženstvenošću koja ga je očarala. Iako je uživao u trenucima sa ovim ženama, mučila ga je krivica zbog preljube i svest da njegova supruga nikada neće saznati za njegove postupke.

On je ispričao da zapravo njegova supruga uopšte ne izgleda loše, nego naprotiv! Ima 38 godina i reklamira proizvode za mršavljenje zbog čega odlično izgleda. Ono što njemu smeta su njeni mišići na stomaku jer su tvđi od njegovih, a njemu to nije privlačno.

Foto: Shutterstock

Prevario je suprugu sa dve plus sajz manekenke


Rešenje za bračne probleme

Nakon iznošenja svoje priče, muškarac je zatražio savet o tome kako da "popravi" svoj brak i da li je moguće da će njegova supruga ponovo postati privlačna za njega. Stručnjak koji odgovara u ovoj rubrici ima zadatak da pruži korisne savete i smernice za rešavanje ovakvih problema u braku. Kvalitetna veza se sastoji mnogo više od fizičke privlačnosti. Ona zahteva i emotivnu povezanost, razumevanje i podršku. Ukoliko primetite da vaša partnerka provodi previše vremena u teretani, možda je vreme da preduzmete korake ka jačanju vaše veze.

Prvi korak ka rešavanju problema je otvoren razgovor. Važno je da sa partnerkom podelite svoja osećanja i objasnite joj kako se osećate zbog njenog preteranog angažovanja u teretani. Recite joj da vam nedostaje zajedničko vreme i predložite nove načine za provođenje kvalitetnog vremena zajedno.

Umesto da kritikujete njen izgled ili navike, fokusirajte se na podsticanje strasti u vezi. Predložite romantične izlaske ili zajedničke aktivnosti koje će ojačati emocionalnu povezanost. Važno je da partnerki pokažete da vam je stalo do nje kao osobe, a ne samo do njenog fizičkog izgleda.

Važno je da pokažete partnerki da je podržavate, ali i da je razumete. Možda postoji neki dublji razlog zbog kojeg se ona fokusira na teretanu, a važno je da budete otvoreni za razgovor o tome. Nemojte zanemariti njen trud i posvećenost, već pokažite da ste tu da je podržite u svemu što radi.

BONUS VIDEO: