SPAVALA JE SA 600 MUŠKARACA I ZNA ŠTA ONI ŽELE: Ako hoćete da ga izludite, jedno mu NE POKAZUJTE (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.05.2024 | 16:30


Da bi se situacija među partnerima malo "začinila" evo šta je potrebno da se uradi.

Foto: instagram/anniekknight
SPAVALA JE SA 600 MUŠKARACA I ZNA ŠTA ONI ŽELE: Ako hoćete da ga izludite, jedno mu NE POKAZUJTE (FOTO)

Kreatorka sadržaja za odrasle Eni Najt je poznata po tome da otvoreno govori o svojim se*sualnim interesovanjima na Internetu. Manekenka je dospela na naslovnice jer je prošle godine rekla da je imala odnose sa 300 muškaraca, a sada kaže da želi da udvostruči taj broj.

Nakon što je 2023. spavala s 300 muškaraca, Eni (26) iz Australije kaže da želi da to poveća na 600. Govoreći o svom cilju, plavokosa lepotica – koju redovno nazivaju "se*sualno najaktivnijom ženom u Australiji" – rekla je da bi trebalo da spava sa kime ona želi. Mnoge je osuđuju zbog njenog intimnog apetita, dok muškarci to ne rade.

- To što sam bila u industriji zabave za odrasle naučilo me da će me žene osuđivati jer živim svoj život i imam takav apetit u krevetu. Doslovno se ponašam na isti način kao i većina muškaraca u svetu, ali me osuđuju zbog onoga što radim. To je smešno - istakla je ona za "Dejli star".

Foto: Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Eni Najt savetuje kako da se ponašate kada vam se neko sviđa

Sada, ponovo je došla u centar pažnje kada je objasnila kako ona gleda na "igrice" u vezi i da li joj je to prihvatljivo.

- Na primer, ako ste stvarno oduševljeni njim, a vi im to pokažete, oni se izbezume i pobegnu - objasnila je ona.

Inače, ona je istakla da je ključno ponašanje kao da nemate vremena, te će vas zbog toga još više poželeti i bićete mu primamljiviji.

- Ovo je ono što sam otkrila tokom godina. I to je dosadno jer osećate da morate da promenite ono što jeste. Ali, ne menjate sebe, samo morate da igrate ove male igrice. A onda kada ga dobijete, radite šta želite - rekla je.

BONUS VIDEO: