RUSKINJA SE ŠOKIRALA KAKO SRBI MUVAJU DEVOJKE: "Muškarci, ovo je krindž, i takvo ponašanje je užasno neprijatno" (VIDEO)


IZVOR: Nevena Jakovljević - 27.05.2024 | 23:00


Ruskinja smatra da je ovakvo udvaranje Srba nepristojno i zbog toga ih je kritikovala.

Foto: Foto; TikTok/aljona.strankinja
RUSKINJA SE ŠOKIRALA KAKO SRBI MUVAJU DEVOJKE: "Muškarci, ovo je krindž, i takvo ponašanje je užasno neprijatno" (VIDEO)

Na svom TikTok i Instagram nalogu, Aljona redovno otkriva svoje utiske o životu u Srbiji. U jednoj od nedavnih objava, Aljona je podelila neprijatan događaj koji ju je uznemirio tokom posete Novom Sadu.

Neprijatno iskustvo u kafiću

Aljona je ispričala kako je otišla u kafić da kupi kafu za poneti, ali se suočila sa neprijatnom situacijom. Nakon što je konobarica prenela njenu narudžbinu konobaru, on je prvobitno rekao da nema kafe, da bi potom izjavio da se šali. Kada je Aljona platila kafu i prišla da je preuzme, konobar je sklonio šolju, udario je po ruci i zadržao je duže nego što je bilo potrebno, uz osmeh na licu.

- Davao je kao pet, i malo duže zadržavao ruku, osmehujući se. Bože, tako nešto mi se nije dogodilo dugo, i ovo je užasno neprijatno. Muškarci, ovo je krindž, i takvo ponašanje je užasno neprijatno. Ako je pred vama žena i sviđa vam se, to ništa ne znači - rekla je prenosi "Una".

Aljona je izrazila svoje nezadovoljstvo ovim ponašanjem, ističući da je to neprijatno i neprimereno. Naglasila je da ovo iskustvo smatra neprihvatljivim i uputila je poruku svim muškarcima da takvo ponašanje nije u redu.

Kao deo svog svakodnevnog iskustva u Srbiji, Aljona redovno deli slične priče, ističući kako se oseća u vezi sa različitim situacijama i interakcijama sa ljudima u Srbiji. Njene objave pružaju uvid u život stranca u našoj zemlji, istovremeno pokazujući različite aspekte kulture i svakodnevnog života.

Aljona je podelila ovu priču i na svom Instagram nalogu, gde je dobila različite reakcije pratilaca. Neki su pružili podršku i razumevanje, dok su drugi izneli slična iskustva ili komentarisali njene utiske o životu u Srbiji.

- Po klubovima je opšte poznato da će muškarci vrlo rado da uhvate devojku za struk da bi se ona, kao, pomerila kako bi on mogao da prođe. Meni je lično to krajnje odvratno ponašanje.

- A zasto nisi navela ime lokala u kojem se to desilo i adresu?

- Prostački, nevaspitan i nekulturni čovek ne primaj toliko k'srcu taj njegov gest.... Svuda ima takvih bednika. Hajde, osmeh na lice i napred u novi dan - komentarisali su ljudi.

BONUS VIDEO: