DRŽAO SAM ČASOVE VOŽNJE ŽENI MOG NAJBOLJEG PRIJATELJA: Raspametio sam se kada sam video kako će mi "platiti" na zadnjem sedištu!


IZVOR: Aleksandar Novaković - 28.05.2024 | 16:29


Kada je pristao da daje časove vožnje suprugi svog najboljeg prijatelja, nije ni slutio da će se obuka pretvoriti u vrelu aferu.

Foto: shutterstock
DRŽAO SAM ČASOVE VOŽNJE ŽENI MOG NAJBOLJEG PRIJATELJA: Raspametio sam se kada sam video kako će mi "platiti" na zadnjem sedištu!

- Ja imam 36 godina i radim u boks teretani. Moj najbolji prijatelj ima 51 godinu i on je bokserski trener. Družimo se deset godina i mnogo ga poštujem - počinje svoju priču Englez i nastavlja:

- On je nedavno izgubio vozačku dozvolu zbog neke vrste epileptičkog napada. Svi smo mu naravno, pružili podršku. Njegova supruga ima 40 godina i bilo joj je teško da organizuje neki prevoz, budući da njih dvoje žive u selu, sa slabim javnim saobraćajem.

- Prijatelj me je zamolio da držim časove vožnje njegovoj suprugi, i ja sam rado prihvatio. Posle nekoliko časova, jednom prilikom je udarila zeca i ubila ga. Bila je toliko potresena da je morala da zaustavi kola pored puta da bi se smirila. Zagrlio sam je i iznenada se prijateljski zagrljaj pretvorio u nešto drugo. Počeli smo da se ljubimo, i malo kasnije smos e prebacili na zadnje sedište gde smo vodili ljubav. Nije dugo trajalo, ali je bilo veoma intenzivno - otkriva muškarac.

- Rekla mi je da muž i ona nisu imali intimne odnose nekoliko nedelja jer se on plaši da bi uzbuđene moglo da izazove nove napade. Od tada smo još tri puta imali odnose. Grize me savest zbog toga, ali ne mogu da odolim - priznao je on.

Foto: Shutterstock

Izdao je svog najboljeg prijatelja

Odgovor terapeuta: 

Jasno jer da vam sve što se dogodilo smeta, jer u surotnom ne biste to ni pominjali. Morate da budete iskreni prema sebi, kažete da brinete zbog zdravlja svog prijatelja, a sa druge strane ga izdajete na ovaj način.   

Možda vi niste bili inicijator, ali i sami priznajete da ste uživali u svakoj sekundi.

Ako ste pravi prijatelj, onda ćete njegovoj ženi reći da ne želite da je iskorišćavate u ovako osetljivoj situaciji, i prekinuti ovu aferu. 

BONUS VIDEO: