PROČITALA SAM DNEVNIK MOG MUŽA: Bolje da nisam, ono što sam otkrila mi je uništilo život!


IZVOR: Aleksandar Novaković - 03.06.2024 | 12:12


Kada je pronašla dnevnik svog supruga, Britanka je gorko zažalila što ga je pročitala, jer, kako kaže njen život je sada uništen.

Foto: Shuttertock
PROČITALA SAM DNEVNIK MOG MUŽA: Bolje da nisam, ono što sam otkrila mi je uništilo život!

Žena (35) je tri godine u braku sa Ričardom.

- Njegova prva supruga Ani je na žalost preminula od raka, i ostavila ga je sa dvoje dece. Nedavno sam čistila radnu sobu koju je Ani koristila i našla sam kutiju punu prašnjavih sveski, i mislila sam da su to njeni dnevnici. Međutim, ubrzo sam shvatila da su ipak Ričardovi, i to me je nateralo da ih pročitam. Bolje da nisam - priča ona i nastavlja:

- Detaljno je opisao naš odnos i kako je ušao u vezu sa mnom jer me njegova familija, a naročito deca, vole, i da on ne želi bilo kakvu vezu posle Anine smrti.     

Žena je objasnila da je bila Anin doktor u bolnici, i da je tako upoznala Ričarda. 

- Napisao je da me je zaprosio nakon što su ga prijatelji ispitivali kakva je budućnost naše veze i kako svaki put kada me poljubi, pomisli na Ani i objašnjava koliko je to bolno za njega. Sećam se da sam ga pitala da se oženi sa mnom usred večere sa decom. Bilo je to spontano i bez razmišljanja i u tom trenutku sam bila van sebe od sreće. Koji sam ja moron - navodi Engleskinja.

Foto: Shutterstock

Svaki njihov dodir je bio laž

- Ričard je bio moj najbolji prijatelj, ali sada kada vratim film shvatam da je sve to bila laž. Svi naši zagrljaji, svaki naš poljubac, svaki put kada me je gledao u oči i govorio da me voli... Posle čitanja dnevnika, izbegavam ga u svakoj prilici. Pre neko veče se u krevetu priljubio uz mene i šapnuo mi da me voli. Plakala sam u tišini! Kako je uopšte moguće da je ova farsa toliko trajala. Ne želim da ga povredim na bilo koji način. Plašim se da ću se raspasti kada se suočim sa njim, umesto da stvari raspravimo kao odrasli ljudi. Potrebno mi je da neko vreme budem sama i posvetim se svom mentalnom zdravlju pre nego što odlučim šta ću da uradim dalje - zaključila je Britanka. 

BONUS VIDEO: