MILICA MILŠA SKINULA 15 KILOGRAMA BEZ VELIKIH ODRICANJA: Istopila se, a ne gladuje, sada joj je svaka haljina OMILJENA


IZVOR: Nevena Jakovljević - 17.05.2024 | 16:30


Bez velikih odricanja ovako je smršala glumica.

Foto: ATA Images
MILICA MILŠA SKINULA 15 KILOGRAMA BEZ VELIKIH ODRICANJA: Istopila se, a ne gladuje, sada joj je svaka haljina OMILJENA

Glumica Milica Milša kada je odlučila da skine nagomilane kilograme, to joj je i pošlo za rukom, ali morala je da bude disciplinovana u tome. Inače, ona je karijeru započela kao manekenka i bila je zapažena. U jednom periodu njenog života usledio je višak kilograma, kojih je i uspela da se reši uz pomoć izbacivanja dve namirnice - belog brašna i prostih šećera.

Odmah je po haljinama primetila da je skinula kilograme.

- Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama - rekla je Milica za Hit.

- Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije  - pričala je ona jednom prilikom.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dijeta Milice Milše uz koju je značajno smršala

Ona ima jedno pravilo koje poštuje u ishrani, a to je da ne preskače večeru, a ima i izbalansirane obroke.

- Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca. Zadovoljna sam svojim izgledom i planiram da ostanem na ovom režimu sve do godišnjeg odmora, a onda ćemo Žarko i ja da se opustimo - pričala je tada.

Inače, prošle godine ona je primećena na jednom događaju gde su mnogi ocenili da je smršala barem 15 kilograma, kao i da nikada bolje nije izgledala. Takođe, malo ko zna da se glumica vratila treningu, odnosno plivanju.

BONUS VIDEO: