KO KAŽE DA SVAKI CENTIMETAR NIJE VAŽAN? Visina otkriva skrivene strane vaše ličnosti.


IZVOR: Aleksandar Novaković - 04.06.2024 | 22:31


Kažu da visina sa preciznošću od 90 odsto otkriva osnovne crte vašeg karaktera.

Foto: Konrad Bak / Alamy / Alamy / Profimedia
KO KAŽE DA SVAKI CENTIMETAR NIJE VAŽAN? Visina otkriva skrivene strane vaše ličnosti.

Šta visina govori o vašoj ličnosti:

Osobe visine od 140 do 150 cm opisane su kao pametne i vispreni mislioci koji vole da razmišljaju o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Introvertni su i provode dosta vremena u tišini i samoći, analizirajući moralne dileme i težeći ka ispravnim postupcima, iako se većina možda ne slaže s njima.

Sa visinom od 150 do 160 cm, opisuje se osoba kao pronicljiva i filozofska, jedinstvena u duhovnom smislu. Karakteriše ih intuicija, kreativnost i osećajnost, ali ih često i pogrešno shvataju, što ih emotivno pogađa.

Ovakve osobe jasno vide tamne i svetle strane života, teže ka razvoju kreativnosti i zahtevaju lični prostor.

Ako ste visoki između 160 i 170 cm, verovatno ste veoma uzbudljiva ličnost, istinoljubac, odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Vaš karakter izaziva poverenje kod drugih ljudi, a vaša komunikativnost i brzina donose vam popularnost u društvu.

Foto: Shutterstock

Svaki centimetar je ovde važan

Nezavisnost i samostalnost

Osobe visoke između 170 i 180 cm karakterišu se sigurnošću i dominacijom. Nezavisni ste i oslanjate se samo na sebe, ističući moto "Uradi sama". Vaša snaga je inspiracija drugima, a od njih zahtevate iskrenost i spremnost za istinu.

Visina i duhovnost

Ako pripadate visokoj grupi, između 180 i 200 cm, verovatno ste veoma nezavisni, filozofski nastrojeni i jedinstveni u duhovnom smislu. Vaša intuitivnost i pomalo čudan pristup životu čine vas intrigantnim.

Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu i težite ka ispravnim postupcima, čak i ako se većina ne slaže s vama. Takođe, romantični ste i veoma strastveni ljubavnici.

BONUS VIDEO: