SOCIJALNA RADNICA ZAVELA DEČAKA OD 13 GODINA: Majka pronašla UZNEMIRUJUĆE poruke, pa sve odmah prijavila policiji! (VIDEO)


IZVOR: M.O. - 13.10.2023 | 18:00


Niko nije mogao ni da sluti da je u stanju to da uradi.

Foto: Shutterstock
SOCIJALNA RADNICA ZAVELA DEČAKA OD 13 GODINA: Majka pronašla UZNEMIRUJUĆE poruke, pa sve odmah prijavila policiji! (VIDEO)

Prema policijskim izveštajima, socijalna radnica iz savezne američke države Ohajo optužena je da je imala intimne odnose sa trinaestogodišnjim dečakom.

Pejton Šajris (24) bila je dodeljena dečaku: on je bio pod njenim nadzorom i staranjem. 

Šta se zapravo dešavalo otkriveno je kad je majka pronašla uznemiravajuće poruke kod sina. Slučaj je momentalno prijavila policiji, a mlada Šajris je sve priznala. 

Šajris je licencu za posao dobila u junu ove godine; pre toga je radila za Nacionalni program za zastupanje mladih.

Optužena za nezakonito se*sualno ponašanje sa maloletnim licem. Sa 13-godišnjim dečakom imala je redovne intimne odnose tokom septembra, na različitim lokacijama. 

Majka je pronašla i njihove eksplicitne snimke

Na osnovu sudskih beleški koje su dostupne javnosti može se saznati da je majka pronašla poruke koje su razmenili njen sin i Pejton Šajris i da je zabrinuta žena odmah zatim kontaktirala policiju. Ironično je da je u ovim porukama Šajris pitala dečaka da li je izbrisao poruke i da li ih je njegova majka možda videla. 

Istražitelji su pronašli snimak u telefonu tinejdžera koji pokazuje kako on i Šajris upražnjavaju intimne odnose širom grada Kolumba.

Posle pojavljivanja na sudu Šajris je određena kaucija od 500.000 dolara.

BONUS VIDEO: