NAKON 12 GODINA CELIBATA PRVI OSEĆAJ OBUZME: Gledala je šta rade drugarice, pa VEŽBALA ovako - na jedno se jedva navikla!


IZVOR: Republika - 18.10.2023 | 14:35


Kada je upoznala jednu ženu obećala je da će se uzdržavati od intimnih odnosa.

Foto: Instagram/julietteherrera_
NAKON 12 GODINA CELIBATA PRVI OSEĆAJ OBUZME: Gledala je šta rade drugarice, pa VEŽBALA ovako - na jedno se jedva navikla!

Džulijet Herera (37) iz Australije upoznala je jednu ženu na putovanju u Indiji i obećala da će se uzdržavati od intimnih odnosa. Inače, Džulijet je postala poznata kada se pojavila u rijaliti šouu "Neženja".

- To se promenilo kad sam upoznala tu ženu, hršćanku. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da uzimam drogu i da pijem, suzdržavam se od polnih odnosa i potpuno promenim svoj karakter - rekla je ona i prisetila se kako su momci reagovali kada je rekla da ne želi odnose:

- Kad bih momcima rekla da ništa od odnosa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe da pitam: "O Bože, zašto me niko ne čeka? Zar nisam dovoljno dobra?". Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata.

Foto: Instagram/julietteherrera_

Džulijet Herera devojka koja je 12 godina imala intimne odnose

Kada je pronašla momka zapitala se da li će odnos nakon 12 godina biti bolan.

- Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo je da se naviknem na odnos nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela to da radi. Morala sam da tražim savete od prijatelja i da gledam sadržaj za odrasle kako bih bila mentalno spremna da ponovo budem gola - objasnila je i dodala je da je gledala drugarice koje su se snimale pa je tako vežbala na podu.

BONUS VIDEO: