"NIKADA SE NE UMIVAM - TO MI JE ODVRATNO": Glumica ŠOKIRALA izjavom, svi se pitaju kako je onda tako NEGOVANA!


IZVOR: M.O. - 09.11.2023 | 17:10


Mnogi tvrde da je radila estetske operacije, dok glumaca govori da je sve do nege kože.

Foto: instagram/printscreen/salmahayek
"NIKADA SE NE UMIVAM - TO MI JE ODVRATNO": Glumica ŠOKIRALA izjavom, svi se pitaju kako je onda tako NEGOVANA!

Holivudska lepotica Salma Hajek nedavno je proslavila 57. rođendan, a i danas pleni svojom lepotom i mladolikošću. Njen izgled je podjednako atraktivan kao na početku karijere, što je za mnoge neverovatno s obzirom na godine koje ima.

Glumica je poznata po svom prelepom licu i savršenoj figuri, a mnogi bi pomislili da je za svoj izgled morala da potraži pomoć estetskih zahvata. Međutim, Salma tvrdi da je tajna u posvećenoj i adekvatnoj nezi, kao i u jednom posebnom triku koji joj pomaže u održavanju jedrine lica.

Kada je jednom prilikom otkrila svoje tajne za lepotu, Salma je posebno naglasila važnost koraka koji mnoge žene zanemaruju, a koji može imati veliki uticaj na izgled kože.

Reč je o nezi kože pre odlaska u krevet

Salma ističe da je za nju nedopustivo da ide u krevet sa šminkom i da uvek temeljno čisti svoje lice pre spavanja. Osim toga, glumica pridaje veliku važnost hidrataciji kože i redovno koristi kreme i serume koji joj pomažu da održi mladoliki izgled.


Iako su mnogi skeptični i smatraju da je nemoguće izgledati tako mladoliko bez pomoći estetskih zahvata, Salma tvrdi da ona nikada nije išla pod nož i da ne planira da to uradi u budućnosti. Ona veruje da su prirodni i zdravi načini nege kože ključni za dugotrajan i lep izgled.

- Nikad ne idem u krevet ako se prethodno nisam umila. Nikad u životu. Čak ako sam bolesna, umorna, pa ni ako sam pijana! Mogla bih da zaboravim da skinem haljinu, cipele i nakit, ali nikada šminku. To mi je u prirodi.

Iako je za nju umivanje uveče obavezno, ujutru će ga radije preskočiti.

- Baka me je naučila da se nikad ne umivam kad ustanem. To mi je odvratno - dodala je.


Salma Hajek je rođena u Meksiku, a svojim talentom i lepotom osvojila je Holivud. Njena karijera traje već više od tri decenije, a glumila je u brojnim filmovima i serijama, od kojih su neki postali pravi klasici. Pored glume, Salma se posvetila i humanitarnom radu i podržava brojne dobrotvorne organizacije.

BONUS VIDEO: