KADA JE OVA ŽENA SKINULA ŠMINKU MNOGI SU SE ZALEDILI U MESTU: Pazite koga vodite kući, pašćete u nesvest zbog OVOGA! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: N.J. - 08.12.2023 | 15:30


Mnogi kažu da nakon ovog videa ne mogu da spavaju.

Foto: TikTok/denturequeen21
KADA JE OVA ŽENA SKINULA ŠMINKU MNOGI SU SE ZALEDILI U MESTU: Pazite koga vodite kući, pašćete u nesvest zbog OVOGA! (FOTO/VIDEO)

Devojka koja se predstavlja kao "Kraljica proteze" prepoznatljiva je po svojim neverovatnim transformacijama. Istetovirana po celom telu, uključuju i lice, bez zuba i sa tankom kosom u trenu se može transformisati u vatrenu crvenokosu ili zavodljivu plavušu.

Koliko je šminka moćno sredstvo i pomaže u transformaciji pokazano je i na ovom primeru. Žena koja je doslovno neprepoznatljiva bez šminke pokazala je kako izgleda proces i finalni rezultat nakon što je nanela šminku i stavila periku.

Na lice prvo nanosi kremu, a potom stavlja puder kako bi prekrila tetovaže. Svoje tetovirane obrve takođe krije, a onda iscrtava mnogo prirodnije kako bi joj zelene oči došle više do izražaja. Da bi naglasila konture lica na određenim mestima stavlja tamnije linije i potom ih blenda četkicama. Na kraju stavlja veštačke zube i plavu periku. Njena trasformacija je ogromna sa čime su bili u saglasnosti i mnogobrojni komentatori na TikTok - u.

Foto: TikTok/denturequeen21

Devojka sa TikTok - a se transformisala uz pomoć šminke

- Postaješ sve bolja i bolja - pisali su.

- Pravilo broj jedan momci....odvedite devojku na kupanje - predlažu.

- Iskreno, ovo je razlog zašto se ne šminkam, ovo je kao najveća laž ikad pogledana - piše jedna devojka.

- Onda me posle pitaju zbog čega imam problem sa poverenjem - komentarišu.

- Moram da priznam bio me je strah - tvrde neki.

Njeni video snimci popularni su na društvenim mrežama, a ovo je jedan od zapaženijih. Preko 4 miliona ljudi pogledalo je njenu transformaciju.

Šta vi mislite?

BONUS VIDEO: