ANA RAJKOVIĆ OGREJALA HLADNE ZIMSKE DANE U BIKINIJU: Žena golmana pokazala svaki mišić na telu dok je on ne pušta iz ZAGRLJAJA (FOTO)


IZVOR: Republika - 31.12.2023 | 20:30


Manekenka Dejana Živković i Milica Dabović takođe su se pridružile lepim komentarima.

Foto: instagram.com/rajkovic__ana
ANA RAJKOVIĆ OGREJALA HLADNE ZIMSKE DANE U BIKINIJU: Žena golmana pokazala svaki mišić na telu dok je on ne pušta iz ZAGRLJAJA (FOTO)

Supruga fudbalera Predraga Rajkovića, Ana, važi za jednu od zgodnijih lepotica sa javne scene. Oni su u braku već nekoliko godina, a kruna njihove ljubavi su dva sina Tadija i Relja. Mnogi se pitaju kako Ana uspeva da izgleda zategnutno pored dvoje male dece o kojima brine uglavnom samo sa suprugom, ili da li je upravo to tajna njenog zgodnog izgleda.

Supruga fudbalera zapravo oduvek ima manekensku građu, čime se i bavila pre nego što je postala mama i iselila se zbog ljubavi iz Srbije. 

Trenutno, Ana i Predrag borave u Dubaiju gde odmaraju sa decom i fino se zabavljaju. Svakodnevno dele svoju porodičnu idilu sa mnogobrojnim pratiocima. Ipak, jedna slika je i pored mnoštva drugih, pobrala sve simpatije na Instagramu.

Foto: instagram.com/rajkovic__ana

Ana Rajković u zagrljaju supruga Predraga

Zaljubljeni par pozirao je sa decom. Takođe, Ana i Predrag odlučili su da se slikaju i sami gde je još jednom zapala za oko Anina fantastična figura. Zategnute, duge noge i svaki mišić koji se jasno ocrtavao na telu pokazao je Aninu predanost teretani iz koje često pozdravlja svoje pratioce putem društvenih mreža.

Suprug je očigledno "ne pušta" te je i na ovoj fotografiji pribio uz sebe.

"Divni", "Lepi su kao lutke i pametni", "Prelepi ste", pisali su oduševljeni ljudi ispod fotografije, a primećujemo da se lepim komentarima pridružila i manekenka Dejana Živković, Milica Dabović i maneken Iliija Knežević, Anin kum, a svi su u vidu emotikona rekli šta misle.

BONUS VIDEO: