STAVITE OVAJ ZAČIN NA PROZOR I GLEDAJTE KAKO VAM SE PUNI NOVČANIK: Naši STARI su to praktikovali kako bi uvek imali NOVCA!


IZVOR: M.O. - 11.02.2024 | 14:40


Magičan trik sa kojim ništa ne gubite ako pokušate.

Foto: shutterstock
STAVITE OVAJ ZAČIN NA PROZOR I GLEDAJTE KAKO VAM SE PUNI NOVČANIK: Naši STARI su to praktikovali kako bi uvek imali NOVCA!
Ako primetite da vam novac poslednjih vremena nekako brzo izmiče iz ruku, postoji jednostavan način da to promenite.
 

Potrebna vam je so

Foto: shutterstock

Začin koji vam je u kućinji će vam poslužiti za trik
 
Sve što vam treba je jedna namirnica koju svakako imate u svojoj kuhinji. Posipajte malo soli po podprozorskim daskama i ostavite je da deluje dok ne primetite poboljšanje u finansijskoj situaciji. Kada primetite promenu nabolje, vreme je da uklonite so. Nikako je nemojte dirati rukama, već je očistite metlom ili krpom i stavite u kesu. Odnesite je daleko od kuće i ili je zakopajte ili bacite u kontejner.

Sakrijte kantu za smeće

Kanta za smeće ne bi trebalo da bude vidljiva na očiglednom mestu. I nikako nemojte ostavljati otvorenu kantu. Smestite je u kuhinjski ormar, ispod sudopere ili u drugi kuhinjski element, ili u ostavu. Otvorena kanta za smeće može privući lošu energiju kada je reč o novcu.

Napunite posudu za voće

Posuda puna voća simboliše izobilje. Zato je napunite raznovrsnim voćem i držite na trpezarijskom stolu ili na radnoj površini u kuhinji. Prema verovanju, ovo će osigurati da vam sto uvek bude pun hrane i da vam neće nedostajati novca.

Gajite ruzmarin

Kupite saksiju sa ruzmarinom i gajite ga kao sobnu biljku, jer se veruje da privlači novac i blagostanje u kuću. Postoji verovanje da grančica ruzmarina okačena iznad ulaznih vrata kuće štiti dom od negativne energije i privlači sreću.

BONUS VIDEO: