POLA SATA NAKON ŠTO SE UDALA, DOBILA JE OTKAZ! Svi šokirani porukom koju joj je posla šef


IZVOR: Aleksandar Novaković - 28.05.2024 | 20:31


Postoji mnogo čudnih priča koje su vezani za venčanja, ali ono što se dogodilo mladoj Amandi, ipak se ne dešava često.

Foto: Shutterstock
POLA SATA NAKON ŠTO SE UDALA, DOBILA JE OTKAZ! Svi šokirani porukom koju joj je posla šef

- Prošle nedelje sam se udala na Kipru. Na dan mog venčanja, samo pola sata nakon što je ceremonija završena, dobila sam otkaz i to preko WhatsApp-a - priča ona i otkriva šta je pisalo u poruci koju je dobila od šefa:

- Nadam se da je venčanje protekloi dobro i da si se odlično provela. Hteo sam da te obavestim da smo doneli odluku, i na žalost, dobila si otkaz. Poslali smo ti mejjl sa detaljnim obrazloženjem. Žao mi je što je ispalo ovako, i želim ti sve najbolje u budućem životu.

 Sasvim logično, svi koji su čuli ovu poruku su bili šokirani i njenog, sada već bivšeg, šefa su nazvali zlim čovekom.

Foto: Shutterstock

Dodatna objašnjenja nije dobila

Nekoliko sati kasnije Amanda je pročitala i mejl koji je dobila, a u njemu je pisalo:

- Vaše zaposlenje u našoj kompaniji je okončano zaključno sa 20. majom. Otkaz ste dobili jer na žalost niste ispunili naša očekivanja i jer vaš rad nije bio odgovarajući za radno mesto koje ste imali. 

Da stvari budu još bizarnije, Amanda tvrdi da joj tokom četiri meseca koliko je provela u ovoj kompaniji, niko nijednom rečju nije nagovestio da su poslodavci nezadovoljni njenim radom. Takođe, ona dodaje i da nijednom nije imala bilo koji oblik testa radnog učinka.

Na kraju, ona je poslala mejl u kojem je tražila da joj detaljnije objasne koje sve to uslove nije ispunila, ali, naravno, odgovor nije dobila.   

BONUS VIDEO: