ZA NJU KAŽU DA JE NESTVARNO LEPA: Ona je Gadafijeva rođaka, 7 puta je pobedila rak i MIS je Libije!


IZVOR: Aleksandar Novaković - 06.06.2024 | 10:35


Ulični fotograf Edoardo Žirardin nije ni sanjao da će tog dana šetajući ulicama Milana naići na nestvarno lepu ženu.

Foto: TIKTOK/AIMANI.SALEM
ZA NJU KAŽU DA JE NESTVARNO LEPA: Ona je Gadafijeva rođaka, 7 puta je pobedila rak i MIS je Libije!

Njena lepota, nalik na onu s Bliskog istoka, očarala je ne samo fotografa, već i usputne prolaznike. To je bila Ajmani Gadafi, Mis Libije 2023. godine, koja je privukla pažnju svetskog javnosti svojom izuzetnom lepotom i harizmom.

Nasleđe i borba

Ajmani potiče iz čuvene porodice Gadafi, nekadašnjeg predsednika Libije. Ona je otvoreno govorila o svojoj teškoj borbi sa rakom, koji je uspešno pobedila sedam puta. Kroz svoju patnju, Ajmani se istakla kao borac ne samo protiv bolesti, već i protiv ratova i sukoba. Njena poruka nade i snage inspirisala je mnoge ljude širom sveta.

 

 

Studije

Ajmani trenutno studira medicinu, tačnije psihijatriju, u Milanu, istovremeno se baveći i modelingom. O njenom privatnom životu malo se zna, ali je istakla da joj nedostaje Libija i da veruje u obnovu svoje zemlje. Njena posvećenost i angažman kako u oblasti medicine, tako i u modelingu, dodatno su je istakli kao inspirativnu ličnost.

 

 

Ajmani Gadafi predstavlja simbol nade za svoj narod i celokupnu zajednicu. Njena istrajnost i snaga u borbi protiv bolesti i za bolju budućnost Libije inspirišu ljude širom sveta. Njeni koraci ka obrazovanju i angažovanju jasno pokazuju da je ona više od lepotice - ona je istinski simbol snage, nade i borbe za bolje sutra.

BONUS VIDEO: