AMERI SU PROSTACI KAKVIH NEMA! OVO je Edvards SIMULIRAO kada je Srbija primila koš (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 28.07.2024 | 21:53


Igrate košarku dobro, ali ponašanje...

Foto: Starsport
AMERI SU PROSTACI KAKVIH NEMA! OVO je Edvards SIMULIRAO kada je Srbija primila koš (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od američkog drim-tima na otvaranju Olimpijskih igara rezultatom 110-84.

"Orlovi" su, uprkos rezultatu, prikazali veoma dobru igru, koja je, pak, trajala sve dok se nije pojavio jedan čovek - Kevin Durent. Zahvaljujući asu Finiksa, koji se vratio na teren prvi put posle povrede, Ameri su vodili na kraju prve četvrtine, dok su na poluvremenu imali +9 jer je Durent šutirao bez promašaja - neverovatnih 8/8 iz igre i 5/5 za tri.

Odmah iza njega na listi strelaca na današnjem meču jeste Lebron Džejms koji je ipak ostao u centru pažnje zbog jednog veoma nesportskog poteza, baš kao i Džoel Embid.

Ali nisu oni jedini, budući da je Entoni Edvards takođe pokazao prostačko ponašanje nešto kasnije.

Da se ne bismo iražavali vulgarno, možete u videu pogledati kako se to poneo kraj aut linije nakon jednog koša Amerike. Ovo nije prvi put da to radi on, a i generalno svi Ameri poznati su po ovakvim ispadima.

Što se tiče prethodno pomenutog dvojca, samoprozvani "kralj" iz čista mira je uhvatio Petruševa pod košem i bukvalno ga patosirao bez ikakve potrebe, a samo nekoliko trenutaka kasnije u nastavku akcije, "Amer" zvani pobegulja, Džoel Embid, uhvatio je Avramovića i totalno nesmotreno ga povukao, te pokušao da se izvuče tako što mu je "pružio ruku" da ustane. Nesumnjivo je da igraju sjajnu košarku, ali ponašanje...

BONUS VIDEO