PRONAĐI ULJEZA! SRBI OPČINILI SLOVENCA U PARIZU, MORAO JE DA SE SLIKA SA NJIMA! Luka Dončić jedan je od nas (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 06.08.2024 | 13:59


Atmosfera sve vrelija

Foto: Republika
PRONAĐI ULJEZA! SRBI OPČINILI SLOVENCA U PARIZU, MORAO JE DA SE SLIKA SA NJIMA! Luka Dončić jedan je od nas (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije bije najvažniju bitku do sada na turniru na Olimpijskim igrama 2024. Nakon ovog meča popravnog nema i puleni selektora Svetislava Pešića, ili nastavljaju da sanjaju snove o olimpijskoj medalji, ili se pakuju i praznih šaka se vraćaju kući.

Meč u počinje u 14:30 časova, a atmosfera u Parizu dostiže vrhunac. Republika je na ulicama francuske prestonice gde smo imali priliku da sretnemo četiri Čačana  sa šajkačama, ali i da vidimo jednu zanimljivu scenu.

Naime, srpski navijači okupirali su Bersi gde se igra meč i uveliko se peva oko hale. Zadivljen time bio je jedan Slovenac koji im se pridružio, da bi mu naši odgovorili sa: "Luka Dončić jedan je od nas!" Potom je usledilo grupno navijačko slikanje, a brat iz Slovenije nije izdržao da ne "uleti" u fotku.

Podsetimo, u četvrtfinalu OI 2024 Srbija se sastaje sa selekcijom Australije, reprezentacijom koja je nedavno savladala "orlove" na turniru u Abu Dabiju rezultatom 84:73 i svakako predstojeći duel predstavlja odličnu priliku za revanš.

Tokom grupne faze koja je odigrana u Lilu, Srbija je na startu takmičenja poražena od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 84:110, ali su stvari došle na svoje mesto u duelima sa Portorikom (107:66) i Južnog Sudana (96:85), čime su "orlovi" kao drugoplasirani u grupi obezbedili plasman u prvu nokaut fazu takmičenja.

BONUS VIDEO