ŠARENAC I BOGDANOVIĆ - DRUGI DEO! Ova TROJKA kapitena dovela je komentatora DO EKSTAZE! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ O.J. - 06.08.2024 | 16:06


Kakav povratak Srbije!

Foto: Starsport
ŠARENAC I BOGDANOVIĆ - DRUGI DEO! Ova TROJKA kapitena dovela je komentatora DO EKSTAZE! (VIDEO)

Ma, kakav karakter pokazuju ovi igrači! Posle katastrofalnog prvog poluvremena, na kraju kog je već krenulo "buđenje", košarkaši Srbije su potpuno "istopili" prednost Australije od 24 poena i poveli već u trećoj četvrtini!

Bogdan je poprilično zakazao u prve dve deonice, ali je onda pokazao zbog čega je baš on kapiten "orlova" i počeo da ubacuje važne koševe. Nošeni neverovatnom energijom Avramovića, igrači Srbije su se totalno vratili u meč, a sve je to potvrdio i Bogdanović sa dve ključne trojke za potpuni rezultatski priključak!

Sve to je u svom stilu ispratio i komentator RTS Slobodan Šarenac, te, samo kako on zna, preneo trojku koja će ući, nadamo se, u anale srpske košarke. Mnoge je podsetilo na Brazil iz 2014. godine i čuveno "Bogdan sa druge planetee!".

"Kenguri" su poluvremenu imali velikih +12 , a najzaslužniji za to je Peti Mils koji je ubacio neverovatnih 20 poena. I to je spustio gas sredinom druge četvrtine. U jednom momentu, dok su "bumersi" dizali prednost, sam ja zatrpavao koš naše reprezentacije i nastavio tamo gde je stao Džoš Gidi na početku. 

Podsetimo, tokom grupne faze koja je odigrana u Lilu, Srbija je na startu takmičenja poražena od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 84:110, ali su stvari došle na svoje mesto u duelima sa Portorikom (107:66) i Južnog Sudana (96:85), čime su "orlovi" kao drugoplasirani u grupi obezbedili plasman u prvu nokaut fazu takmičenja.

BONUS VIDEO