EVO ODAKLE ĆE KRENUTI KORTEO NAVIJAČA SRBIJE! Očekuje se OGROMNA podrška Pešićevim "orlovima" protiv SAD! (FOTO)


IZVOR: Republika/B.S. - 08.08.2024 | 17:16


Utakmica se igra od 21 čas.

Foto: www.profimedia.rs
EVO ODAKLE ĆE KRENUTI KORTEO NAVIJAČA SRBIJE! Očekuje se OGROMNA podrška Pešićevim "orlovima" protiv SAD! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije od 21 čas igra polufinalnu utakmicu na Olimpijskim igrama u Parizu, a protivnik je selekcija Sjedinjenih Američkih Država.

Pred duel sa prvim kandidatom za osvajanje zlatne medalje i selekcijom koja, uz Nemačku, jedina nije osetila gorčinu poraza, izabranici Svetislava Pešića imaće nezapamćenu podršku srpskih navijača.

Ne samo na tribinama Bersi dvorane u Parizu, već i putem malih ekrana, a sada je i poznato odakle će u "gradu svetlosti" krenuti korteo naših pristalica na "finale pre finala".

Foto: Republika.rs

Mesto na kome će krenuti korteo navijača Srbije

Skup je zakazan na platou, pored jednog kafića, odakle će najvatreniji navijači poći u dvoranu, kako bi bodrili Pešićeve pulene. Očekuje se da će više hiljada Srba okupljenih iz različitih država poći na poprište polufinalne utakmice, koja počinje od 21 čas.

Foto: Republika.rs

 

Na startu Olimpijskih igara, u grupnoj fazi, Sjedinjene Američke Države su, podsetimo, savladale "orlove" rezultatom 110:84, dok su i u pripremnom meču uoči početka najvećeg sportskog planetarnog događaja bili bolji od srpske selekcije 105:79.

Možda je sada došlo za revanš, više nego u pravom trenutku, jer bi trijumf osim rušenja mita o nepobedivosti novog "drim tima", donela Jokiću i ekipi plasman u finale OI i obezbeđenu treću medalju za našu državu.

U drugom polufinalu snage će odmeriti evropski šampion Nemačka i domaćin Francuska.

BONUS VIDEO