GDE SI POŠ'O, KRALJU? Jokić nije imao MILOSTI za Lebrona! Spektakularnom BLOKADOM zaustavio je DŽejmsa! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 08.08.2024 | 21:51


Sjajna reakcija najboljeg srpskog košarkaša.

Foto: printscreen
GDE SI POŠ'O, KRALJU? Jokić nije imao MILOSTI za Lebrona! Spektakularnom BLOKADOM zaustavio je DŽejmsa! (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije briljira u meču polufinala Olimpijskih igara protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Pešićevi izabranici imaju ogromnu prednost na poluvremenu (54:43), zahvaljujući timskoj igri, u kojoj briljira i Nikola Jokić. Somborac se ističe kao jedan od najboljih igrača na terenu. jer je pokazao izuzetno umeće i spretnost, a jedan potez je posebno privukao pažnju publike i stručnjaka.

Jedan od najzapaženijih trenutaka utakmice bio je kada je Lebron Džejms pokušao rutinsko polaganje, ali se iznenada na obruču pojavio "Džoker" i spektakularno blokirao pokušaj prve zvezde Los Anđeles Lejkersa.

Ovaj fenomenalan potez centra Denvera izazvao je oduševljenje srpskih navijača, dok je Džejmsov izraz lica jasno pokazao da se i sam iznenadio ovom situacijom. Lopta se odbila od obruča, ostavljajući sve košarkaše Sjedinjenih Američkih Država u neverici.

Pogledajte kako je Nikola Jokić zaustavio Lebrona Džejmsa i tako izazvao nezapamćene aplauze sa tribina dvorane Bersi u Parizu:

Ukoliko prođe u finale, reprezentacija Srbije će igrati protiv domaćina Francuske koja je u polufinalu pre ovog izbacila selekciju Nemačke, aktuelne svetske šampione.

BONUS VIDEO