DURENT SE OTEO KONTROLI PA SKOČIO NA NOVINARA! Amerima u KRVI da budu NASLINI - ODAKLE si ti?!


IZVOR: Republika - 09.08.2024 | 16:06


Dokle više?

Foto: www.profimedia.rs
DURENT SE OTEO KONTROLI PA SKOČIO NA NOVINARA! Amerima u KRVI da budu NASLINI - ODAKLE si ti?!

Američki košarkaši su uspeli da pobede reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu rezultatom 95:91, ali srpski tim je pružio neverovatnu borbu tokom gotovo celog meča. Iako su na kraju izgubili, Orlovi su bili u vođstvu gotovo tri i po četvrtine, a pojedine sudijske odluke su uticale na ishod utakmice.

Nakon meča, poznati američki novinar, poznat kao "Swipa" na Tviteru, izrazio je divljenje prema timu Srbije.

- Srbija je upravo odvela najtalentovaniji tim u istoriji planete "na žicu", sa medaljom "na crti". Tim SAD je bio favorit sa 16 bodova. Cela zemlja treba da bude ponosna - napisao je "Swipa".

Ova poruka je naišla na veliko odobravanje, ali je ubrzo dobila i odgovor od strane Kevina Durenta, koji je aludirao da bi "Swipa" trebalo da komentariše igru Amerike, a ne Srbije.

Te je iz tog razloga Kevin odsečno odgovorio novinaru.

- Odakle si ti? - napisao je Durent, aludirajući tako da bi Swipa trebalo da navija za Ameriku.

 

 

 

 

Iako je Srbija izgubila, njen tim je pokazao izuzetnu borbenost i talent, čime je osvojio simpatije mnogih ljubitelja košarke širom sveta. Ova utakmica će ostati upamćena po neizvesnosti i kvalitetnoj igri oba tima, a Srbija može biti ponosna na svoj nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon meča, stigle su brojne poruke podrške za srpski tim, kako od strane navijača, tako i od strane poznatih ličnosti iz sveta sporta. Srbija je pokazala izuzetno sportsko nadmetanje i dostojanstvo na terenu, što je naišlo na divljenje i poštovanje širom sveta.

Iako je Srbija izgubila od Amerike, njen tim je pokazao izuzetan talenat, borbenost i dostojanstvo na terenu. Ova ekipa je inspirisala mnoge ljude širom sveta svojom neverovatnom igrom i upornošću, te će se njihov nastup na Olimpijskim igrama u Parizu dugo pamtiti kao jedan od vrhunaca sportskog nadmetanja. Srbija može biti ponosna na svoje košarkaše koji su ostavili srce na terenu tokom cele nedelje borbe na Olimpijadi.

BONUS VIDEO