AVRAMOVIĆ JE ZNAO ŠTA IH ČEKA! Srpski bek se uhvatio za glavu tokom meča (FOTO)


IZVOR: Republika - 09.08.2024 | 21:41


Stef Kari je bio nezaustavljiv na terenu.

Foto: Starsport
AVRAMOVIĆ JE ZNAO ŠTA IH ČEKA! Srpski bek se uhvatio za glavu tokom meča (FOTO)

U napetoj utakmici polufinala Olimpijskih igara u Parizu, košarkaška reprezentacija Amerike uspela je da pobedi Srbiju rezultatom 95:91. Iako se mora priznati da je sudijska odluka izazvala kontroverze, neosporno je da je pobedu Amerikancima doneo neverovatni Stef Kari, demonstrirajući svoje majstorstvo u šutiranju i potvrdivši svoj status jednog od najboljih šutera u istoriji košarke.

Stef Kari je bio nezaustavljiv na terenu, postižući poene onako kako se od njega i očekuje - precizno i efikasno. Njegov doprinos pobedi bio je neizostavan, a njegova igra definitivno je obeležila ovaj dramatičan susret.

Jedan od zanimljivih momenata bio je trenutak kada je Aleksa Avramović sa distance posmatrao Karija dok šutira, a izraz njegovog lica jasno je pokazivao da je svestan šta će se desiti. Ipak, uprkos porazu, srpski tim nije osramoćen, a mnogi smatraju da su zaslužili pobedu, ističući da su ove Olimpijske igre upravo stvorene kako bi u finalu košarkaškog turnira igrali Amerika i Francuska.

 

 


Iako poražena od Amerike, košarkaška reprezentacija Srbije ima priliku da se bori za medalju. 

Očekivanja su bila jasna - finale košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama trebalo je da bude odigrano između Amerike i Francuske. S obzirom na kvalitet i tradiciju obe reprezentacije, ovo finale je nesumnjivo privuklo pažnju ljubitelja košarke širom sveta.

 

 

BONUS VIDEO