SELEKTOR OTKRIO TAJNI RECEPT! Kari "kulinar" umešao prste - "Mora da bude DOBRO PEČENO!" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.08.2024 | 17:31


Važno je poreklo.

Foto: ST/Nemanja Pančić
SELEKTOR OTKRIO TAJNI RECEPT! Kari "kulinar" umešao prste - "Mora da bude DOBRO PEČENO!" (VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je istorijski uspeh osvajanjem bronzane medalje na Olimpijskim igrama pobedom nad selekcijom Nemačke. Ovaj rezultat predstavlja veliki trijumf za našu zemlju i za selektora Svetislava Pešića, koji je konačno kompletirao svoju kolekciju odličja sa velikih takmičenja.

Pored scena proslave medalje, smeha i radosti košarkaša, na društvenim mrežama ponovo je postao hit snimak na kojem selektor Pešić deli recept koji nema veze sa košarkom. U ovom snimku, on otkriva tajnu savršene pripreme jagnjetine, naglašavajući važnost porekla mesa iz Pirota, pravilnu pripremu i kombinaciju ukusnog obroka sa hladnim špricerima.

- Jagnje mora da bude iz Pirot. Dobro pečeno i posoljeno da ti zubi utrnu. Jede se s prsti i mora da bude seckano na kvadratni parčići. Zaboravio sam luk i moraju da budu pripremljeni hladni špriceri. Roze sa sodom - poručio je selektor.

Nakon velikog uspeha na Olimpijskim igrama, jasno je da i selektor i igrači zaslužuju zasluženu proslavu i odmor, pre nego što se upuste u nove izazove koji ih tek očekuju. Ovaj uspeh predstavlja podstrek za dalji rad i motivaciju za buduće takmičarske izazove.

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je izuzetan rezultat na Olimpijskim igrama, ostavljajući dubok trag u istoriji srpskog sporta i donoseći radost i ponos navijačima širom zemlje.

BONUS VIDEO