PA NEK TRAJE SAMO JEDAN DAN! Jokiću na UVO svira Baja Mali Knindža - Pariz GRMI, biće ovo duga NOĆ! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 10.08.2024 | 22:34


U jeku slavlja.

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ
PA NEK TRAJE SAMO JEDAN DAN! Jokiću na UVO svira Baja Mali Knindža - Pariz GRMI, biće ovo duga NOĆ! (VIDEO)

Nakon velikog uspeha na Olimpijskim igrama, srpski košarkaši su se okitili bronzanom medaljom, pobedivši reprezentaciju Nemačke. Iako su mnogi priželjkivali zlatnu medalju, sportisti su bili zadovoljni postignutim rezultatom i nije nedostajalo proslave.

Najveća zvezda srpske reprezentacije, Nikola Jokić, ušao je u istoriju Olimpijskih igara postigavši tripl-dabl. Ovo ga svrstava uz bok imenima poput Aleksandra Đorđevića, Luke Dončića i Lebrona Džejmsa, što samo potvrđuje njegovu vanvremensku klasu.

Foto: KSS

Nikola Jokić

Nakon osvajanja bronzane medalje, srpski košarkaši su se opustili i proslavili u svlačionici, a jedan snimak je posebno privukao pažnju javnosti. Uz prisustvo Pešića, atmosfera je bila euforična, a igrači su uživali u trenucima zajedništva i radosti zbog ostvarenog uspeha.

Najbolji igrač sveta, Nikola Jokić, prednjačio je u slavlju. Njegova spontanost i opuštenost su došli do izražaja kada je zatražio pesmu "Ptico moje, beli labude" od Baje Malog Knindže. Uz njegovu inicijativu, atmosfera je dostigla vrhunac, a Pariz je odjekivao od pesme i veselja. Jokić je još jednom pokazao da je ne samo vrhunski sportista, već i veliki zabavljač.

 

 

Pitanje ostanka selektora Srbije, Aleksandra Pešića, bilo je aktuelno nakon osvojene medalje. Popularni Kari dao je odgovor na ovo pitanje, ostavljajući javnost u iščekivanju šta budućnost nosi za srpsku košarkašku reprezentaciju.

BONUS VIDEO