KO JE VEROVAO U JOKIĆA - VRATILO MU SE 200 PUTA VIŠE! Da ste igrali na Nikolu na OI, mogli biste da ZGRNETE MILIONE!


IZVOR: Republika/ O.J. - 12.08.2024 | 15:26


I bolje što mu onako "pripitom" ipak nisu dali MVP

Foto: www.profimedia.rs
KO JE VEROVAO U JOKIĆA - VRATILO MU SE 200 PUTA VIŠE! Da ste igrali na Nikolu na OI, mogli biste da ZGRNETE MILIONE!

Najbolji igrač Srbije i sveta Nikola Jokić zapušio je usta svim kritičarima koji su ga nazivali "konjušarem" pre olimpijskog turnira. Još od samih pripremnih utakmica, počevši od Francuske, a ne umanjujemo značaj niti jednog "orla" koji je doprineo ovoj bronzanoj medalji, as Denvera je pokazao zbog čega je trostruki MVP najjače lige na svetu. I zasluženo se o njemu priča. Normalno, da nije dobrih saigrača ni on ne bi došao do izražaja, ali sledeća statistika govori o tome koliko je individualno Nikola nadmoćan.

Foto: Instagram/ admiralbet_kladionica

Ponuda AdmiralBet

I niko od njega na ovom turniru nije bio ni blizu takvog učinka, pošto je Jokara bio najbolji u sve četiri najvažnije kategorije u košarci! Poeni, asistencije, skokovi, ukradene lopte - u svemu je bio najbolji momak iz Sombora.

A ako ste verovali da će zabeležiti takav učinak i pre turnira, mogli ste da zgrnete milione! AdmiralBet je nudio specijalnu ponudu sa kvotom čak 201 da će Jokić uspeti da bude prvi u svim kategorijama, što se na kraju ispostavilo potpuno realnim, pošto je sve ostale ostavio daleko u prašini.

Ipak, ni to nije bilo dovoljno da titula najkorisnijeg igrača ode u njegove ruke, pošto je, očekivano, FIBA to zadovoljstvo prepustila Lebronu Džejmsu. Samoprozvani "kralj" je u proseku imao 4.6 manje poena (14.2), 3.9 manje skokova (6.8) i 0.2 manje asistencija (8.5) od Jokića, ali je ipak dobio MVP turnira. 

Ceo košarkaški svet je svestan ko je zapravo zaslužio to priznanje. Čak su svi složni i u mišljenju da je Kari trebalo da dobije MVP pre Lebrona, ali takva odluka organizatora samo je još jedan od pokazatelja koliko je sve bilo "čisto" na Olimpijskim igrama.

BONUS VIDEO