HIT! Pogledajte reakciju Đokovićevog protivnika kada je saznao sa kim igra!


IZVOR: Republika - 25.07.2024 | 18:08


Nije mu zgodno.

Foto: Profimedia
HIT! Pogledajte reakciju Đokovićevog protivnika kada je saznao sa kim igra!

Srpski teniser Novak Đoković počinje svoj nastup na Olimpijskim igrama u subotu, sa ciljem osvajanja zlatne medalje koja mu nedostaje u bogatoj karijeri. Nakon saznanja potencijalnih rivala, očekuje ga izazovan put ka postolju.

Žreb je doneo izazovne protivnike, ali će Đoković imati lakši start, igrajući protiv australijskog tenisera Metjua Ebdena u prvom kolu. Ebden, koji je ušao kao zamena, nema značajan renking u singlu i već godinama se fokusira na dubl tenis. Australijanac je imao i zanimljivu reakciju koju je objavio na društvenim mrežamna.

- Kada uđeš kao zamena u glavni žreb Olimpijskih igara, samo da bi izvukao Novaka Đokovića u prvom kolu i Rafaela Nadala u drugom - napisao je Ebden uz šaljivu reakciju koju je snimio.

 

 

Novak Đoković će svakako imati izazovno putovanje ka zlatu na Olimpijskim igrama, a prvo iskušenje čeka ga u susretu sa Ebdenom. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju kako će se razvijati događaji na terenu, dok Đokovićeva potraga za Olimpijskim zlatom postaje centralna tema sportskog sveta.

BONUS VIDEO