ZABOLEO GA PORAZ OD ĐOKOVIĆA: Ova Nadalova reakcija je obišla svet! Besan kao RIS!


IZVOR: Republika/S. J. - 30.07.2024 | 18:26


Španac nije dorastao Novaku.

Foto: www.profimedia.rs
ZABOLEO GA PORAZ OD ĐOKOVIĆA: Ova Nadalova reakcija je obišla svet! Besan kao RIS!

Španski teniser Rafael Nadal doživeo je poraz od Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama, što je izazvalo neočekivanu reakciju kod Nadala. Nakon meča, Nadal je pokazao nezadovoljstvo svojim izdanjem i porazom od svog najvećeg rivala. Njegova reakcija na poraz nije prošla neprimećeno, a posebno ju je osetila Kolumbijka Kamila Osorio koja je očekivala barem pozdrav od Nadala, ali je on samo projurio pored nje. Ovaj događaj izazvao je pažnju i komentara medija, a Osorio je izjavila da je očigledno da je Nadal malo ljut zbog poraza od Đokovića.

- Doviđenja, prijatelju - rekla je Kamila, koja je očigledno očekivala pozdrav od Nadala, a onda su joj novinari objasnili da je izgubio od Đokovića.

- Aaa, zato je malo ljut - dodala je Kolumbijka.

 

Kolumbijska teniserka Kamila Osorio takođe nije uspela da ostvari uspeh na Olimpijskim igrama, budući da je poražena u osmini finala od Danijel Kolins rezultatom 2:1. Iako je očekivala pozdrav od Nadala, i ona je prošla kroz neprijatnost kada je Nadal samo prošao pored nje nakon meča. Ovo je izazvalo razočaranje kod Osorio, ali je istovremeno i doprinelo zanimljivom događaju na Olimpijadi.

BONUS VIDEO