EVO KADA NOVAK NASTAVLJA POHOD NA OLIMPIJSKO ZLATO! Objavljen termin meča sa Kepferom!


IZVOR: Republika/ O.J. - 30.07.2024 | 20:38


Idemo po novu pobedu, Nole!

Foto: Profimedia
EVO KADA NOVAK NASTAVLJA POHOD NA OLIMPIJSKO ZLATO! Objavljen termin meča sa Kepferom!

Novak Đoković krupnim koracima grabi ka najsjajnijem odličju koje mu nedostaje kako bi stavio šlag na tortu u jednoj od najuspešnijih karijera ikada u sportu. Nakon nešto lakšeg treninga protiv Ebdena u prvom kolu, usledio je teniski klasik protiv Nadala, ali, ruku na srce, svi su već znali da to više nije to rivalstvo. Pokazao je to i Đoković na terenu, a sada je vreme da nastavi da školuje i ostale.

Njegov protivnik u narednoj rundi biće nemački teniser Dominik Kepfer. Nemac je do duela sa Đokovićem došao posle trijumfa nad Milošem Raonićem i Italijanom Mateom Arnaldijem kog je savladao posle preokreta, baš kao i Kanađanina, pa se treba paziti njegovog karaktera.

A sada je poznato i kada će početi njihov duel, pošto je organizator odredio raspored po kojem će se meč odigrati u 12 sati.

Foto: Tanjug

Dominik Kepfer

Ranije su se Novak i Kepfer sastali samo jednom, ta njihova borba u Rimu 2020. godine bila je izuzetno zahtevna za Đokovića. Ipak, Srbin je slavio rezultatom 6:3, 4:6, 6:3.

S toga, treba nastaviti jako i fokusirano kao do sada. Spremite svi daljinske upravljače za sutra tačno u podne, da svi zajedno ispratimo Noleta do nove pobede u Parizu. Izuzetno dominantan bio je Đoković u prva dva duela protiv legendarnog Španca i "laki luzera" Ebdena, zbog čega vlada opšti optimizam da Novak može još jednom ućutkati bezobraznu publiku.

BONUS VIDEO