DRAGUTIN TOPIĆ NIJE MOGAO DA SAKRIJE SUZE ZBOG NOVAKA! Neka me RAZAPNU, moja suza je za tebe, pa i poslednja!


IZVOR: Republika/ O.J. - 01.08.2024 | 22:07


Rekao je ono što nam je svima na duši posle ovakvog meča

Foto: Starsport
DRAGUTIN TOPIĆ NIJE MOGAO DA SAKRIJE SUZE ZBOG NOVAKA! Neka me RAZAPNU, moja suza je za tebe, pa i poslednja!

Novak Đoković se posle neverovatnog meča plasirao u polufinale Olimpijskih igara savladavši Stefanosa Cicipasa sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6).

Ono čemu smo prisustvovali večeras pričaćemo i prepričavati mlađim generacijama, a svi smo se malo osećali kao Dragutin Topić koji je rešio da posle spektakla na "Šatrijeu" odmah iznese šta mu je na duši.

- Sprcao sam, baš tako kao što čitate, SPRCAO, svoj život u ovaj JEBENI sport! Novaka ćemo da pravimo od govana, a On CAR, IMPERATOTOR, ali malo nas ga vidi kao takvog. E beka si Nole NOLE, moj si,, NAŠ si , Srpski, Ničiji a Svačiiji, a opet moj, jer moja suza je za tebe, pa neka je poslednja, neka me razapnu, boli me baš QRC, ti si Srpsko Naj-Naj. Idem, sutra moje dete nastupa za istu ovu Srbiju, a meni nekako srce puno... - napisao je na društvenim mrežama Dragutin Topić.

Podsetimo, furiozno je ušao u meč Đoković, bio je silno motivisan kao i do sada na Olimpijskim igrama. Brejknuo je Grka već u trećem gemu, nakon čega su obojica uzimali svoje servise. Tako je bilo sve do devetog gema, kada je Đoković konačno i osvojio prvi set. O tom set poenu će se dugo pričati, ali o onome što će uslediti u drugom setu - još mnogo, mnogo duže.

Užasno je počelo. Novak je dozvolio brejk Cicipasu odmah po početku, a posle potvrde istog krenuli su problemi za Srbina. Proklizao je, pojavila se užasna grimasa na licu i sve se odjednom okrenulo za 180 stepeni. Morao je da žrtvuje gem, traži pomoć od lekara i misli su mu, vidljivo, totalno odlutale. Uzeo je analgetik i malo po malo vraćao se, a onda uradio šta je uradio.

BONUS VIDEO