BIĆE OVO MEČ ZA PAMĆENJE! Evo kad moćete da pratite meč Novaka i Alkaraza


IZVOR: Republika - 02.08.2024 | 21:38


Đoković je konačno ostvario veliki uspeh na Olimpijskim igrama.

Foto: Profimedia
BIĆE OVO MEČ ZA PAMĆENJE! Evo kad moćete da pratite meč Novaka i Alkaraza

Novak Đoković se sa 2:0 u setovima protiv Lorenca Musetija, plasirao u finale Olimpijskih igara u Parizu gde će se u nedelju susresti sa Karlosom Alkarazom. Ovo mu daje šansu da se revanšira nakon poraza na Vimbldonu. Svi iščekujemo taj finalni meč u nedelju i navijamo za najboljeg svih vremena Novak Đokovića.

Novak Đoković je konačno ostvario veliki uspeh na Olimpijskim igrama, plasiravši se u finale u Parizu pobedom nad Lorencom Musetijem rezultatom 2:0 (6:4, 6:2). Nakon dugog čekanja od 16 godina, Novak ima priliku da se bori za zlatnu medalju, a protivnik u finalu će mu biti Španac Karlos Alkaraz.

Foto: Profimedia

 

 

Španac Karlos Alkaraz će biti Novakov protivnik u finalu Olimpijskih igara. Ovo će biti prilika za revanš, s obzirom da je Alkaraz poslednji put bio uspešniji na Vimbldonu. Njihov odnos u međusobnim susretima je izjednačen, a očekuje se uzbudljiv meč koji će se odigrati u nedelju.

Sastajali su se šest puta i odnos je izjednačen, a poslednji meč je pripao Alkarazu i to u finalu Vimbldona. Priliku za revanš Đoković će imati u nedelju ne pre 14 časova, pošto meč za treće mesto odigra ženski dubl.

Bronzanu medalju na Olimpijskim igrama Novak je osvojio u Pekingu 2008. godine. Ovo je bila izuzetno važna pobeda za srpskog tenisera, a sada ima priliku da se bori za još jednu medalju i to protiv Alkaraza koji će pokušati da osvoji svoju prvu olimpijsku medalju.

BONUS VIDEO