NE TERAM GA U PENZIJU, ALI...: Troicki upao na Novakovu konferenciju u želji da je prekine, pa je rekao OVO


IZVOR: Republika - 04.08.2024 | 20:23


Ovim komentarom je Troicki dodatno nasmejao prisutne.

Foto: www.profimedia.rs
NE TERAM GA U PENZIJU, ALI...: Troicki upao na Novakovu konferenciju u želji da je prekine, pa je rekao OVO

Selektor reprezentacije Srbije, Viktor Troicki, izazvao je smeh na konferenciji za medije nakon Novaka Đokovića osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Novak je pobedio Karlosa Alkaraza u dva naporna seta, a nakon meča dobio je pitanje o izjavi Marjana Vajde da bi, u slučaju neuspeha u Parizu, učinio sve da igra na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine. Đoković je potvrdio da ima želju da igra u Los Anđelesu, nakon čega je Troicki napustio prostoriju i počeo da se smeje.

Na kraju konferencije za medije, Troicki je želeo da ubrza ceo proces kako bi Đoković što pre otišao na odmor.

Foto: Starsport

 

 

-Sve je uradio, dosta više! Ne teram ga u penziju, ali ovo je... - rekao je Troicki.

Ovim komentarom je Troicki dodatno nasmejao prisutne i pokazao svoj humoristički pristup situaciji.

Novak Đoković je izjavio da je istina da bi učinio sve da igra na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, ali je istakao i svoju želju da se takmiči na toj prestižnoj sportskoj manifestaciji. To je izazvalo interesovanje javnosti za Novakov plan za buduće Olimpijske igre, a Viktor Troicki je svojim komentarom dodatno začinio atmosferu na konferenciji za medije.

Uz osmeh i pozitivnu energiju, Troicki je pokazao svoju podršku i prijateljski odnos prema Novaku Đokoviću, čime je dodatno istaknuta lepa atmosfera u srpskom teniskom timu.

Ovaj neobičan i zabavan trenutak na konferenciji za medije pokazao je da pored sportskih dostignuća, teniseri imaju i svoj specifičan humor i prijateljske odnose među sobom. Troickijev humoristički pristup i podrška Novaku dodatno su obogatili ovu sportsku priču, ostavljajući pozitivan utisak na prisutne i javnost.

BONUS VIDEO